Filme noi in cinema saptamana 8-14 iulie 2019. Annabelle revine cu al treilea film din serie, spre bucuria amatorilor de filme horror

Publicat: 09 iul. 2019, 16:46 Autor: Simona Life
Filme noi in cinema saptamana 8-14 iulie 2019. Annabelle revine cu al treilea film din serie, spre bucuria amatorilor de filme horror

Saptamana aceasta avem parte de cinci filme pentru toate gusturile, incat nu aveti nicio scuza pentru a nu merge la cinema.

Filme noi in cinema saptamana 8-14 iulie 2019. Unul din cele mai asteptate filme horror al anului are premiera in doar cateva zile, iar fanii filmelor infricosatoare sunt in extaz.

Filme noi in cinema saptamana 8-14 iulie 2019

Filme noi in cinema saptamana 8-14 iulie 2019

Annabelle 3 (Annabelle Comes Home) – premiera 12 iulie, trailer VIDEO

Demonologistii Ed si Lorraine Warren apar din nou in scena si se grabesc sa o aduca pe malefica Annabelle in camera sigilata numai cu artefacte supranaturale din propria lor locuinta. Dar intr-o noapte nefericita, infricosatoarea papusa trezeste celelalte spirite malefice din incapere si se dezlantuieste iadul.

Le ninfee di Monet – Un incantesimo di acqua e luce (Water Lilies of Monet – The Magic of Water and Light) – premiera 12 iulie, trailer VIDEO

Este vorba despre povestea geniului artistic Claude Monet care incepe prin observatia picturilor sale, gazduita in cele mai importante muzee ale Frantei: Muzeul Marmottan – Claude Monet, Muzeul D’Orsay, Musée de l’Orangerie, si Muzeul Impresionismului.

Stuber: Detectiv de nevoie (Stuber) – premiera 12 iulie, trailer VIDEO

O coemdie plina de momente de suspans. Stu, un sofer Uber este in realitate un politist sub acoperire care se afla pe urmele unui ucigas si se regaseste intr-o siuatie grea. Incearca din rasputeri sa fie curajos, sa nu fie ucis dar si sa-si pastreze ratingul de 5 stele.

Vox Lux (Vox Lux) – premiera 12 iulie, trailer VIDEO

Un muzical-drama care urmareste povestea ascensiunea lui Celeste din cenusa tragedie nationale pana la statutul de superstar. Actiunea are loc pe parcursul a 18 ani si reda momente culturale importante vazute prin ochii ei, din 1999 si pana in 2017.

Yesterday (Yesterday) – premiera 12 iulie, trailer VIDEO

O comedie care iti va pune un zambet pe buze si care spune poevstea lui Jack Malik, un muzician care vrea sa-si gaseasca drumul si care realizeaza dupa un accident nefericit ca este singurul om din lume care stie ca formatia The Beatles a existat.

Publicat: 09 iul. 2019, 16:46 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă
×