Andreea Marin vorbeste despre Violeta! Cum e Zana, ca mama: ‘Nu imi place ce se intampla’

Publicat: 03 iul. 2019, 17:01 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Fosta sotie a lui Stefan Banica Jr, care este casatorit cu Lavinia Pirva, a vorbit despre cum e ea, ca mama. Si despre ce ii permite fiicei sale.

Andreea Marin vorbeste despre Violeta. Vedeta a fost intrebata de catre viva.ro cum ar reactiona cand fiica ei i-ar spune ca vrea in club, la 18 ani. Cu toate ca multi cred ca e o mama exigenta, vedeta a marturisit ca este fix opusul a ceea ce lumea crede despre ea.

Andreea Marin este o mama permisiva. Si-a crescut fiica frumos, i-a dat o educatie aleasa si continua sa o calauzeasca pe Violeta pe drumul cel bun. Cu toate astea, fetita ei se transforma intr-o adolescenta frumoasa, la fel ca mama ei. Dar se apropie cu pasi repezi de varsta la care va dori sa iasa in club.

Andreea Marin locuieste cu iubitul ei, de 1 an! Cum se intelege Adrian cu Violeta Marin Banica?!

Andreea Marin vorbeste despre Violeta

„Sunt refractară, recunosc! Sunt mai mult decât refractară, nu îmi place ce se întâmplă acolo, nu am siguranța că lucrurile sunt pe direcția bună. Eu cred că există alte variante de distracție. Împreună cu prietenii, bineînțeles!

Andreea Marin, situatie delicata in casa: „S-au ciondanit cateva zile”

Da, deja se întâmplă asta! (n.r. Violeta iese cu prietenii la film) Noi, părinții, sunt cei ce îi ducem până acolo și îi aducem și acasă. (..,) A terminat cu nota 10 pe linie anul. Are notă maximă, pe linie. Face școala în limba engleză, face și limba română, dar toate sunt studiate în limba engleză.

E foarte ambițioasă și mă bucură lucrul acesta. E la fel de bună la toate, dar va trebui să aleagă. O văd înclinată spre actorie. Da, și mă bucur. (n.r. îmi moștenește tatăl – pe Ștefan Bănică Jr.)”, a spus Andreea Marin exclusiv pentru VIVA!.

Andreea Marin si-a etalat decolteul generos la plaja. Diva este mai sexy ca oricand

Publicat: 03 iul. 2019, 17:01 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă