Gheorghe Hagi este mai sarac decat crezi! Nici pe vremea cand era fotbalist nu castiga asa putini bani

Publicat: 03 Jul. 2019, 15:48 Vedete
Gheorghe Hagi este mai sarac decat crezi! Nici pe vremea cand era fotbalist nu castiga asa putini bani

Situatia financiara a lui Gheorghe Hagi a avut suisuri si coborasuri de-a lungul timpului.

Gheorghe Hagi este mai sarac decat crezi! Acum ceav vreme, cand a cladit Academia, Gheorghe Hagi era in varful ierarhiei celor mai bogati sportivi si tehnicieni romani.

Averea lui nu era deloc mica, fiind vorba de 45 de milioane de dolari, bani investiti mai apoi in industria hoteliera iar in ziua de azi, complexul sau turistic de la Mamaia este vizitat intens de mii de turisti in perioada estivala.

Gheorghe Hagi este mai sarac decat crezi

Gica Hagi, accident auto periculos! Antrenorul a trait spaima vietii sale

Profitul obtinut de pe urma compelxului ii aduce un profit anual frumusel de aproximativ 1,5 milioane de euro. Insa „regele” si-a riscat toata averea pentru a „invia” fotbalul romanesc.

Cu mult efort si multa pasiune, Gheorghe Hagi s-a concentrat pe descoperirea tinerelor talentele care sa aduca fotbalul romanesc la valoarea de alta data.

Insa datorita acestui lucru, Hagi a reusit sa piarda multi bani, injumatatindu-si averea, avand in conturi 22 de milioane de euro. hagi s-a ghidat dupa premisa „Totul sau nimic” asa ca asta a facut.

A pus la bataie aproape toata averea sa pentru a crea echipa Viitorul Constanta, oferind astfel Ligii 1 38 de jucatori de performanta, pentru care s-a zbatut enorm.

Gheorghe Hagi nu a dus lipsa de oferte foarte banoase, in special din Turcia, insa a refuzat si a continuat sa faca ce si-a propus, mergand pana-n panzele albe, indiferent ca lucrurile nu stateau asa cum isi dorea.

Fotbal Club Viitorul SA, a fost infiintata de Hagi in anul 200 insa pana in 2012 aceasta a avut doar pierderi, avand datorii de peste 46,7 milioane lei ( 10 milioane de euro).

Publicat: 03 Jul. 2019, 15:48 Vedete
Pe aceeași temă