Scandalul dintre Adriana Bahmuteanu si Magda Vasiliu continua! Adriana i-a dat cea mai dura replica de pana acum

Publicat: 03 iul. 2019, 12:05 Autor: Simona Vedete

De cateva zile, Adriana Bahmuteanu si Magda Vasiliu isi arunca cuvinte grele, iar lucrurile nu par sa se calmeze.

Scandalul dintre Adriana Bahmuteanu si Magda Vasiliu continua! In urma cu doar cateva zile, fosta prezentatoare de stiri si-a spus parerea despre cuplul Brigitte Sfat-Florin Pastrama.

Insa Adriana Bahmuteanu a sarit in apararea acestora, iar de atunci Magda si Adriana sunt la cutite, aruncandu-si cuvinte grele. Initial Magda Vasiliu a lasat un mesaj acid pe pagina ei de Facebook.

Scandalul dintre Adriana Bahmuteanu si Magda Vasiliu continua

Magda Vasiliu o ataca pe Adriana Bahmuteanu!

Acum a venit randul Adrianei Bahmuteanu la replica, atacand-o dur pe Magda Vasiliu.

„Anul împlinesc 25 de ani de presa. Meseria m-a purtat mai peste tot, de la oameni ce locuiau cu caii în casa, undeva prin Ferentarii anilor ’90 pana la cele mai strălucitoare recepții mondene sau scortoase vizite oficiale ale președinților de stat.

Am văzut și sărăcia lucie a femeilor din mediul rural, cu vreo trei-patru copii atârnați de poala fustei, le-am simțit dezamăgirea în ochi așteptând alocația pe care oricum o bea bărbatul la birtul sătesc, am văzut și opulenta miliardarilor care comanda roabe de șampanie în cluburile de fitze și le-am citit în ochi frica de zabrele si de pușcărie. Am trăit și în bogăție și în sărăcie!!! (…)

E cam o regula în show bizz ca vedetele sa prezinte în public, la evenimente, creații ale caselor de moda sau ultimele tendințe în materie de machiaj sau coafura. Apropos, am doua facultăți (una fără diploma) și m-am înscris și la un masterat. Fac dezvoltare personala și sunt life coach.

Am și genți de firma(cumpărate pe banii mei) dar și piese no name de toată frumusețea. Și, da, mi-aș dori pahare de cristal și vesela de-aia scumpa, vacante sau o viata de-aia exotica, de ‘jde mii de euro!!! O fi bine sau o fi rău?

P.S. (…). Stai linistita, Magda, nu e barter!!! Și, apropos, tu de cate ori ai apărut la tv, ai venit cu hainele tale de acasă sau te-a mai îmbrăcat vreo întreprindere?” a scris Adriana Bhamuteanu pe pagina de Facebook.

Vezi mesajul Magdei Vasiliu AICI!

Publicat: 03 iul. 2019, 12:05 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă