Casa de milioane de dolari a Mariei Sharapova din L.A.! Are 3 etaje, 2 piste de bowling si arata dement VIDEO

Publicat: 03 iul. 2019, 10:53 Autor: D. C. Life

Sportiva are o avere estimata la 200 milioane de euro si s-a implicat personal in toate detaliile casei ei.

Casa de milioane a Mariei Sharapova din L.A.! Are 2 piste de bowling! Putina lume stie ca jucatoarea de tenis Maria Sharapova este pasionata si de bowling iar in casa ei din L.A. si-a pus 2 piste de bowling.

Casa care este situatia intr-o zona panoramica din Malibu a fost construita si planuita in mai bine de 3 ani. De la piscina retrasa din spate pana la ultimele detalii din bucataria open-space, Maria Sharapova s-a implicat in fiecare detaliu pentru ca si-a dorit ca aceasta vila sa o reprezinte.

Casa de milioane de dolari a Mariei Sharapova din L.A.

Casa are o intrare in curte foarte retrasa si un gard, ceea ce nu este foarte obsnuit in SUA, care ii ofera jucatoarei destul de multa intimitate. Imediat dupa ce ajungi in hol se poate vedea ca aceasta parte a casei este inundata de lumina datorita peretilor inalti de sticla. Designul casei este inspirat din stilul minimalist japonez.

Pretul casei nu-l stim exact dar poate fi oriunde in jurul sumei de 10 milioane de dolari, dar averea Sharapovei este estimata la 200 de milioane de euro, ceea ce o face sa fie unul dintre cei mai bine platiti sportivi din lume.

„Am facut o obsesie pentru casa asta. Veneam de la turnee, coboram din avion si veneam direct aici cand inca era santier si ma asiguram ca totul este cum trebuie. Cu toti furnizorii am tinut legatura eu si am verificat de fiecare data ca totul sa fie ok. Asta a fost proiectul meu si n-am vrut sa deleg nicio parte din el. Am calatorit peste tot prin lume si m-am bucurat de o multime de spatii incredibile dar acum casa mea este de departe favorita mea si cred ca asa ar trebui sa fie!” a declarat Sharapova pentru Arhitectural Digest.

Maria Sharapova este una dintre cele mai cunoscute jucatoare de tenis din lume iar majoritatea castigurilor ei vin din contracte de imagine. Cea mai grea perioada din cariera ei a fost in 2017 cand a fost suspendata timp de 15 luni din orice competitie dupa ce a fost depistata pozitiv la o substanta numita „meldonium” care este considerat un drog de dopaj si este interzis in tenis. De atunci Sharapova a revenit in competitii dar nu a mai reusit nicio performanta notabila, contractele de imagine insa continua sa curga iar averea ei este in continua crestere.

Publicat: 03 iul. 2019, 10:53 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă