Există o mașină Dodge făcută în anii ’50 special pentru femei. Modelul chiar este unicat

Publicat: 03 Jul. 2019, 16:12 Life

La interior totul este moale și rotund, cu scaune confortabile roz și o mulțime de accesorii care, evident, trebuie să fie roz.

Există o mașină Dodge făcută în anii ’50 special pentru femei. Sună ca visul unei fetițe, nu? Ei bine, în acest caz, totul este foarte real. Așa cum se întâmplă adesea în această lume, internetul găsește mereu noi modalități de a ne surprinde.

Nu trebuie neapărat să fie ceva nou (bine, în acest caz este ceva cu adevărat vechi care ne-a atras atenția), dar este suficient să facă cu ochiul și să cucerească pe toată lumea.

Există o mașină Dodge făcută în anii ’50 special pentru femei

Există o mașină Dodge făcută în anii '50 special pentru femei

În 1955 Dodge a introdus o mașină proiectată de bărbați numita La Femme, special creată pentru femei. Superbul autoturism captează atenția prin designul feminin și roz care are sens, deoarece a fost proiectat și comercializat numai pentru femei.

Atunci când s-a creat mașina, Dodge a avut grijă de fiecare mic detaliu, completând mașina cu accesorii cum ar fi o umbrelă roz, o geantă roz și un suport pentru ruj.

În ciuda marketingului pompos, femeile nu s-au grăbit să o cumpere. În schimb, mașinile au rămas în sălile de expoziție unde s-a pus praful pe ele. Prin urmare, Dodge a trebuit să se gândească la altceva.

Acest lucru nu l-a împiedicat să instaleze un covor strălucitor roz sau să utilizeze vopseaua în nuanța lavandă pentru interior să nu se distanțeze prea mult de designul original feminin.

Umbrele și impermeabile, au rămas valabile. Cu toate acestea, doar 1.500 de mașini au părăsit showroom-urile, în timp ce restul au rămas colectând praf.

Acest mic experiment a determinat comercianții să regândească strategiile bazate pe gsexul feminin și să nu se bazeze pe asta atunci când vine vorba de achiziții atât de importante precum mașinile.

Publicat: 03 Jul. 2019, 16:12 Life
Pe aceeași temă