La peste 51 de ani Tania Budi arata demential in costum de baie! Este una dintre cele mai frumoase si sexy femei din Romania pentru varsta ei!

Publicat: 03 Jul. 2019, 13:20 News 3

Are 51 de ani, este foarte discreta in ceea ce priveste viata ei intima dar arata incredibil de bine in costum de baie.

La peste 51 de ani Tania Budi arata demential in costum de baie! A disparut putin din lumina reflectoarelor dar continua sa arate foarte bine si sa uimeasca la cei 51 de ani ai sai iar pozele in costum de baie stau marturie.

Tania Budi a fost una dintre cele mai ravnite femei din showbiz si de-a lungul timpului s-a zvonit ca s-ar fi iubit cu mai multi barbati celebri si bogati din tara noastra. Acum Tania de cand s-a retras din viata publica are o relatie cu Marin Burcea, un soldat in Legiunea Straina despre care se stiu foarte putine.

Tania Budi arata demential in costum de baie

În urmă cu ceva timp, Tania și-a făcut un tatuaj pentru iubitul ei: și-a tatuat cuvântul „soul”, iar Burcea și-a scris pe piele continuarea- „mate”. Secretele siluetei ei sunt multe dar pentru inceput trebuie spus ca vedeta nu mai mananca deloc carne si face o multime de sport.

Intrebata si ea despre fostele iubiri si relatii pe care le-a avut Tania Budi a raspuns sincer: „Nu-mi amintesc! Chiar dacă aş vrea să răspund, am pierdut numărul iubiţilor. Nu se pot compara, toate relaţiile sunt diferite, unele mai intense, alte mai puţin intense. Şi eu, la rândul meu, am suferit după ei! Şi numărul suferinţelor l-am pierdut! Stau şi mă gândesc şi nici mie nu pot să-mi răspund.”

In ultimele imagini postate pe contul ei de Facebook Tania Budi arata de-a dreptul incredibil. Perfect slaba si fara urme de celulita sau vergeturi. Daca nu ai sti varsta ei reala nu i-ai da mai mult de 30 de ani. Intr-un costum de baie negru din doua piese Tania Budi si-a facut singura cateva poze la plaja care o pun intr-o lumina foarte buna. De cand nu mai apare pe la tv Tania Budi s-a facut blonda, culoare care o prindea foarte bine dar la care a si renuntat ulterior.

Publicat: 03 Jul. 2019, 13:20 News 3
Pe aceeași temă