Exclusiv! Ce își permite Tania Budi de Paște și la ce a renunțat! „Sunt niște copilași de oaie pe care nu ar trebui să îi taie nimeni!”

Publicat: 16 apr. 2023, 15:08 Autor: Dora Bazavan Vedete

Tania Budi este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz care nu își arată vârsta deloc. Pentru că mereu este într-o formă de zile mari, am fost curioși să aflăm dacă silueta vedetei va avea sau nu de suferit de sărbători. Însă la cum o știm și o cunoaștem, mai ales că a renunțat de mult să mai mănânce carne, Tania Budi va fi moderată și cumpătată.

Frumoasa vedetă va petrece Paștele alături de familia ei, la Constanța, acolo unde ne-a mărturisit pentru Ciao.ro că va mânca ouă și salată dar nu se va atinge de carnea de miel.

Ce își permite Tania Budi de Paște și la ce a renunțat!

„Eu de sărbători am un ritual! Mă duc la mama, facem sărbătorile cu fratele meu, au mai venit și prieteni la noi acasă, cine se nimerește prin Constanța îi invităm la mama acasă, nu mergem să ne distrăm, e o sărbătoare mai spirituală, mai de suflet și ne prinde bine să stăm așa. Eu merg des la Constanța și petrec destul de mult timp și cu mama și cu fratele meu.

În copilărie ne strangeam chiar toată familia, trăiau și bunicii, eram o familie destul de mare și era o atmosferă frumoasă. Ceea ce se întâmplă atunci și nu se întâmplă acum e carnea de miel. Nu mai cumpărăm miel de foarte mulți ani pentru că sunt niște copilași de oaie pe care nu ar trebui să îi taie nimeni.

Eu nu mai mănânc carne, dar gust! O sarma de Crăciun mai gust dar nu să mănânc carne. De Paște mănânc foarte multe ouă, îmi plac în orice cantitate și sunt foarte sănătoase, salată, nu mă abțin. Am noroc că nu prea simt nevoia de dulce, foarte rar mănânc. Am o zi în care mănânc câteodată multă înghețată sau ciocolată, dar nu mi se întâmplă des”, ne-a povestit Tania Budi despre cum va petrece in Sfânta zi de Paște.

Ce amintiri are din copilărie de sărbători

Tania Budi își amintește cu drag că sărbătorile le petrecea de mică într-o familie numeroasă. Îi plăcea mult pe atunci să se joace cu copiii, cu prietenii ei.

„Nu-mi lipsește nimic din copilărie, dacă îmi lipsește să mă dau cu sania pe derdeluș, îmi iau o sanie și mă duc la munte și mă dau. Poate libertatea de atunci, fără noxele astea care sunt azi, faptul că ieșeam pe stradă și ne jucam tot felul de jocuri, când nu treceau mașini. Acum nu mai văd zeci de copii jucându-se pe stradă, sunt copii care preferă să se distreze cu telefonul. Lumea se schimbă!”, a mai adăugat Tania Budi, mereu ravisantă și pozitivă.

Publicat: 16 apr. 2023, 15:08 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă