EXCLUSIV | Cătălin Botezatu și Tania Budi, relație cu cel mai frumos copil! Mama celebrului designer a spus adevărul

Publicat: 30 ian. 2023, 11:53 Autor: Camelia Vedete

Cătălin Botezatu și Tania Budi ar fi avut o relație cu cel mai frumos copil! Mama celebrului designer a spus adevărul.

A fost un răsfățat al sorții până acum, la cei 56 de ani și nu i-a lipsit absolut nimic! L-ar completa însă o femeie așa cum și-ar dori-o și o descrie în interviul oferit exclusiv pentru CIAO.RO. Mai mult, celebrul designer a vorbit despre copilărie, părinți și ce femeie și-ar fi dorit mama lui ca noră.

Ți-a lipsit ceva în copilărie? Ce relație ai avut de mic cu părinții tăi?

Am avut o copilărie fericită, nu mi-a lipsit absolut nimic, mai ales în ceea ce privește sărbătorile. Totul a fost extraordinar, deși educația mea, așa cum am spus tot timpul. A fost una spartană, educația primită de la mama mea. Nu mi-a lipsit nimic, am fost un fericit al destinului, al sorții!

Ți-ai fi dorit să fie altfel relația cu părinții tăi, cât de apropiați ați fost? Cine era mai sever cu tine, mama sau tata?

Bineînțeles că cea mai severă a fost mama, ea s-a ocupat de educația mea, una spartană. Dar cu toate că atunci o consideram rea, și nemiloasă cu mine, acum nu am decât să îi mulțumesc pentru această educație. Tata nu s-a băgat niciodată, m-a înțeles, a înțeles băiatul din mine și m-a susținut!

Mama ta s-a simțit vreodată ciudat când Zina Dumitrescu a fost numită mereu mama ta?

Mama nu s-a simțit niciodată vinovată când Zîna declara că este mama mea, pentru că știa ce fel de mama este Zina pentru mine! Zina m-a iubit ca pe un copil al ei pentru că eram un băiat deosebit, un manechin deosebit, cu bun simț, cu educație aparte și dacă ea și-a însușit aceste termen de „băiatul meu”, fiul meu, a fost onorant pentru mine pentru că eu am încercat să o fac mândră tot timpul de mine, nu am dezamăgit-o niciodată iar mama, bineînțeles că nu a avut niciodată nimic împotriva pentru că toată lumea știa cine este mama mea naturală.

Cum te ajută acum mama ta? Știu că îți gătește des! Care e cel mai tare sfat pe care l-ai primit de la dansa în toată cariera ta?

Mama chiar și acum, în zilele noastre, gătește în permanență. Ea are impresia că nu există restaurante în București, cu ghilimelele de rigoare. Nu este zi de la Dumnezeu să nu îmi aducă mâncare, la atelier, în suvertașe. Dacă nu mănânc, mi-o dă la punguțe, frumos, în mașină.

Mama îmi spune tot timpul să fiu atent cu oamenii, să fiu atent la viață, să fiu corect în viață. Mama este un rac convins, o femeie foarte educată, foarte severă, foarte citită, care trăiește după niște reguli foarte stricte și atunci încearcă să îmi impună și mie aceste reguli de viață, pe care le asimilez, Bineînțeles. Îmi spunea să nu fur, să nu fiu ipocrit și e foarte greu să nu avem o undă de ipocrizie, în această lume. Mă învață totuși acele reguli de modă veche și tot timpul îi spun că nu se mai pot aplică în totatlitate pentru că lumea s-a updatat.

Cătălin Botezatu și Tania Budi, relație cu cel mai frumos copil!

S-a băgat în relațiile tale cu femeile, a fost cineva în viața ta care nu i-a plăcut deloc și ți-a spus asta?

Niciodată nu s-a băgat în relațiile mele cu femeile, puțin, la început, nu i-a plăcut de Dana, prima mea mare iubire pentru că era căsătorită dar după 7 ani s-a obișnuit cu ideea. I-a plăcut foarte tare de Tania Budi și tot timpul mi-a zis că ar fi trebuit să mă căsătoresc pentru că ar fi ieșit cel mai frumos copil!

Tu și tatăl tău ați fost operați în același timp de cancer. Cum e sentimentul acesta, să știi că amândoi aveți probleme de sănătate? Cum vă susțineți?

Da, faptul că eu și tatăl meu am fost operați în același timp a fost într-adevăr o problemă și o teamă în familie. Pentru că eu mă operam în Turcia, el în aceeași zi în România, a fost un sentiment ciudat pentru amândoi, dar până la urmă amândoi am trecut cu bine peste această perioada tristă din viața noastră.

Ești un om credincios! Ai crezut sau te-ai simțit vreodată părăsit de Dumnezeu?

Sunt un om credincios și cred că niciodată nu l-am părăsit și nici Dumnezeu nu m-a părăsit pe mine, Numai cu credință și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să depasec aceste momente grele ale vieții și nu mă refer numai la ultimii ani cu ultimele operații, ci în general, pentru că viață și Dumnezeu m-au încercat, mi a dat atâtea poveri și atât încât să vadă că pot duce și pe urmă m-a ajută să mă ridicc dacă cumva eram îngenuncheat. Fără Dumnezeu niciodată nu cred că vom putea reuși!

Publicat: 30 ian. 2023, 11:53 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×