Incredibil! Anamaria Prodan loveste din nou! De data asta il face praf pe Cornel Dinu! „Reprezint idealul dumneavoastra de femeie! Vise umede Cornele!”

Publicat: 17 iul. 2019, 12:26 Autor: D. C. Vedete

Impresara si Cornel Dinu se afla intr-un conflict deschis. Anamaria Prodan l-a criticat dur dupa ce el "si-a permis" sa faca o gluma pe seama gestului ei scandalos.

Anamaria Prodan loveste din nou! De data asta il face praf pe Cornel Dinu! Anamaria Prodan continua sa fie in centrul atentiei din motivele nepotrivite. Dupa ce l-a lovit pe Alexa cu pumnul in gura acum a venit randul lui Cornel Dinu sa intre in vizorul ei.

Cornel Dinu si-a permis zilele trecute un comentariu la Telekom Sport in care o ataca pe Anamaria Prodan dupa gestul impardonabil pe care l-a facut la finalul meciului dintre Astra Giurgiu si Botosani. Asa cum era de asteptat Cornel Dinu a facut-o pe un ton de gluma, usor moralizator, insa replicile lui au fost foarte aprige si au ajuns se pare si la urechile Anei.

Anamaria Prodan il face praf pe Cornel Dinu

Nu a durat mult si Ana i-a raspuns intr-un limbaj la fel de „elaborat” acuzand-ul ca o idolatrizeaza in secret si ca are „vise umede” cu ea. Se stie ca lumea fotbalului este una a conflictelor si a declaratiilor belicoase insa Cornel Dinu nu doar prin prisma varstei dar si a carierei de sportiv si tehnician impune un anumit respect care n-a oprit-o pe impresara sa-l faca praf.

„Am primit un mesaj de la un prieten foarte bun că singura care o mai poate bate pe Halep este Anamaria Prodan. Ea este o persoană interesantă, are anumite sclipiri ale răului, are un moment de genialitate. Zice: Asta cultivăm, asta avem. Deci am cultivat-o. Pune-o domne la locul ei. E promiscuitatea fotbalului înăscută. Ea nu e bună, se descurcă cu nişte fraieri care merg pe procente”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Imediat dupa ce declaratia lui Dinu s-a propagat in mediul online Anamaria Prodan a avut o reactie pe masura: „Cine l-a urmarit in ultimele zile pe domnul din imagine, cu siguranta e dominat de senzația impalpabilă, dar certa, ca acesta ma admira navalnic. Admiratia e clara, domnește tacut asupra pasiunii distinsului domn, dar probabil pe parcurs devine epuizanta si distructiva. Tipul de admiratie indiguita si silita sa se ascunda in discursuri de o retorica uneori agresiva, alteori retinuta. Mi s-a mai spus ca domnul Dinu ma viseaza noaptea.

Va garantez ca daca stau in preajma lui se inchina ca la o icoana la mine. Acum sunt convinsa ca toate iesirile dansului in decor la adresa mea au o justificare. Acum imi e destul de limpede ca suma verbala a interventiilor sale ascunde o suferinta interioara destul de profunda si exasperanta. Asa ca, oficial, imi pare sincer rau domnule Cornel Dinu ca reprezint idealul dumneavoastra de femeie.SWEAT DREAMS CORNELE!”

Publicat: 17 iul. 2019, 12:26 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×