Ce afaceri are Dani Otil? Prezentatorul TV si-a investit salariul in doua firme

Publicat: 21 Jul. 2019, 17:37 Vedete

Apare de zeci de ani la tv, in fiecare dimineata, alaturi de Razvan Simion. Matinalul este indragit de publicul tarii si se simte la bani.

Dani Otil a marturisit pentru viva.ro ce afaceri are. Prezentatorul emisiunii Neata cu Razvan si Dani si-a investit veniturile in doua firme. Una este de productie video si content, iar alta este destinata comertului. Adica are un restaurant cu preparate delicioase.

Prezentatorul tv sustine ca nu s-a imbogatit de pe urma lor, dar traieste decent. Are grija ca toti angajatii lui sa isi ia banii, la final de luna, si ca firmele sa nu fie datoare la stat. Lucru care si noua ni se pare normal 🙂

Ce afaceri are Dani Otil

Ca om de afaceri cum ai spune că te descurci?

Nu am o poveste de film american. Nu am înzecit sumele investite. Dar am construit două afaceri de la zero de care sunt mândru. Am o mică agenție de producție video/content și un restaurant. Ambele sunt în creștere. Oamenii își iau salariile la timp, taxele sunt plătite la zi… Asta e tot ce contează.

Ai un restaurant deja cunoscut, The Grill. În ce taskuri te implici?

În nicio afacere nu încerc să le fac pe toate. Am oameni foarte pregătiți. Ar fi penibil să nu mă bazez pe expertiza lor. La restaurant mă ocup de managementul de personal, marketing, locaţie. De resurse şi bucătărie se ocupă asociatul meu. Are mult mai multă experiență.

Dani Otil si Razvan Simion la Asia Express, sezonul 3? Cum s-au dat de gol cei doi prezentatori Antena 1 VIDEO

Intre televiziune și motorsport, care mai e meseria și care e pasiunea?

După ultimele etape, nici eu nu știu… Știu sigur că doar una aduce bani în casă. (râde)

Razvan Simion a vorbit despre nunta lui Dani Otil. Se insoara sau nu colegul lui?

Sportul, pasiunea lui Dani Otil

„Merg la curse de câţiva ani: moto/auto/alergare. Am asta în sânge. Când închid ochii seara schimb viteze, abordez viraje… Its my happy place… Nu pot să explic. Mi-au spus ai mei că am fost exagerat de competitiv de mic. Lucrurile au evoluat, ne antrenăm mult, investim bani, studiem etc. Cred că e mai mult decât pasiune. Mai ales când te uiți la bugetul familiei”, a marturisit acesta pentru sursa sus mentionata.

Dani Otil are magnet la femei! Simpaticul matinal de la Antena 1 a facut senzatie insotit de doua domnisoare. Ce le-a facut celor doua, chiar in fata restaurantului pe care il detine

Publicat: 21 Jul. 2019, 17:37 Vedete
Pe aceeași temă