Ce spune Monica Tatoiu despre scandalul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. De partea cui este

Publicat: 11 iul. 2024, 14:27 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Ce spune Monica Tatoiu despre scandalul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. De partea cui este

Monica Tatoiu nu se fereşte să spună niciodată lucrurilor pe nume. Afacerista a fost sinceră şi atunci când a venit vorba despre scandalul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ştie deja toată ţara despre problemele pe care cei doi le au, iar vedeta şi-a spus recent părerea despre ce se întâmplă între aceştia.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt implicați într-un proces de divorț care durează de aproximativ trei ani, iar o nouă înfățișare la tribunal va avea loc în toamna acestui an.

Ce spune Monica Tatoiu despre scandalul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

În ultimele săptămâni foştii parteneri şi-au aruncat mai multe acuzaţii dure. În timp ce antrenorul susţine că Anamaria Prodan se folosește de bunurile familiei și că a vândut unele dintre acestea, impresara afirmă că încă soţul ei nu se ocupă deloc de fiul lor, Laurențiu jr.

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, Monica Tatoiu și-a exprimat opinia despre acest scandal. Afacerista spune că o înţelege pe impresară, dar în acelaşi timp îl compătimeşte pe fostui ei partener.

„Eu o înțeleg pe Ana. Ana este o femeie pasională. O femeie pasională până nu își plătește dobânzile nu se lasă. O femeie ca Ana e pasională. Săracul Reghe!”, a spus Monica Tatoiu.

Ce spune antrenorul despre „bătaia de la Snagov”

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să capteze atenția publicului! Laurențiu Reghecampf a rupt din nou tăcerea, de această dată despre un episod, care spune el, nu i-a făcut deloc cinste. În septembrie 2022, antrenorul şi impresara au apărut într-o filmare în timp ce s-au luat la bătaie în faţa casei din Snagov. Imaginile care surprind altercația celor doi sunt greu de privit. Ulterior, după incident, amândoi au ajuns la poliţie pentru a depunde plângeri.

La aproape doi ani de la episodul violent, Laurențiu Reghecampf spune parea sa de adevăr. Acesta e convins că Anamaria Prodan a înscenat bătaia pentru a-i face rău.

„Anamaria a premeditat asta. Adică regret faptul că eu am ajuns în situația aia și nu pot să îmi închipui cum un om care a stat lângă mine atâția ani și căruia i-am făcut foarte mult bine… eu știu ce am făcut eu, vorbesc de partea sufletească, a putut să regizeze un asemenea lucru să îmi facă rău. A doua zi era botezul lui Liam. Să îl aduci pe unul să îl pui în mașină să filmeze, și vezi că întreabă dacă a filmat”, a spus Laurențiu Reghecampf în Un podcast mișto cu Bursucu. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

 

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 11 iul. 2024, 14:27 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×