EXCLUSIV | Daria Chiper, eliminată de la Survivor 2023: „Singurul om pe care am regretat că l-am cunoscut, cea mai enervantă și irelevantă concurentă, a fost…”

Publicat: 21 ian. 2023, 09:44 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Daria Chiper a fost eliminată de la Survivor 2023! Tânăra a părăsit competiția după doar două săptămâni.

Daria Chiper a fost eliminată de la Survivor 2023, emisiune difuzată la Pro Tv în fiecare luni, marti și miercuri, de la 20.30, și se pregătește revină acasă după cele două săptămâni petrecute în Dominicană.

Războinica ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, a reușit lege prietenii cu câțiva colegi, însă există și o persoană pe care regretă a cunoscut-o și a împărțit acelașipatdouă săptămâni!

Daria Chiper, eliminată de la Survivor 2023: „Îi aveam lângă mine pe Andrei Krișan și Alexandra Porkolab care au încercat toată noaptea să mă încălzească”

Ai rezistat aproape două săptămâni în competiție. Care a fost cel mai greu moment pentru tine?

Cel mai greu moment sau cele mai grele momente au fost nopțile în care nu m-am simțit bine. Îmi lipseau oricum destul de multe lucruri, cum ar fi confortul de acasă, însă am trăit acolo 2 nopți, cel puțin, care mi-au pus capac. Am primit tratament de la medic pe timpul zilei, însă seara am trecut prin momente extrem de grele. Nu a fost deloc ușor să dorm pe jos, pe tare, în frig, cu febră foarte mare. Îi aveam lângă mine pe Andrei Krișan și Alexandra Porkolab care au încercat toată noaptea să mă încălzească și nu au dormit nici ei.

Ce ai simțit când Alexandra te-a ales să îi fii adversară? Credeai că o poți învinge?

Am fost puțin șocată, ce e drept, deoarece nu am înțeles de ce a ales din tribul Războinicilor. Însă nu m-a demoralizat. Am crezut până în ultima secundă că o să câștig.

Daria Chiper: „Nu știa decat să fie contra tuturor”

Cu cine te-ai înțeles cel mai bine din tribul tău și de cine te bucuri că ai scăpat?

Cu riscul de a mă repeta, m-am înțeles extrem de bine cu Alexandra Porkolab și cu Andrei Krișan, însă am cunoscut acolo oameni de valoare, cum ar fi Alin, Robert și Dan. Iar singurul om pe care am regretat că l-am cunoscut și am împărțit 2 săptămâni același ,,pat” a fost Maria. Cea mai enervantă și irelevantă concurentă, nu știa decat să fie contra tuturor. Ca drept urmare, mereu au fost ,,bisericuțe”, cum a spus chiar ea, eram Războinicii și Maria.

Simți că ai învățat ceva din această experiență?

Am învățat să lucrez mai bine și mai frumos în echipă.

Ce sfat le-ai da colegilor tăi care continuă competiția, dacă ai putea?

Să fie tari în continuare. Atât Alexandra Porkolab, cât și Andrei Krișan au fost lângă mine când mi-a fost greu și m-au ajutat, prin vorbe, atât cât au putut niște străini până la urmă să facă pentru mine.

Sursa Foto: Pro TV

Publicat: 21 ian. 2023, 09:44 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă