EXCLUSIV | Un Războinic de la Survivor 2023, la un pas să se întoarcă acasă! „Am fost singurul din grup pe care l-au oprit și nu mă mai lăsau să trec”

Publicat: 14 ian. 2023, 11:01 Autor: G. M. Vedete

Un Războinic de la Survivor 2023, Alin Chirilă, luptătorul MMA, era cât pe ce să se întoarcă acasă înainte de a începe competiția.

Alin Chirilă, luptătorul MMA, un Războinic de la Survivor 2023, a avut probleme la vamă. Și era cât pe ce se întoarcă acasă și astfel le dea peste cap planurile celor de la Pro Tv!

Alin Chirilă, un Războinic de la Survivor 2023, probleme la pașapoarte

Mai exact, luptătorul MMA Alin Chirilă, unul dintre războinicii din noul sezon al emisiunii Survivor 2023, ce a început săptămâna trecută, de la 20.30, pe Pro Tv, a făcut prima dezvăluire după ce a ajuns în Dominicană. Acesta povestește despre micul incident pe care l-a avut în aeroport. Fiind singura persoană din tot grupul care a fost oprită la pașaport.

”Am fost singurul din grup pe care l-au oprit și nu mă mai lăsau să trec, dar într-un final s-a rezolvat”, spune Alin.

Astfel întreaga echipă Pro Tv și Survivor a stat cu sufletul la gură o bună perioadă de timp. Ce probleme a avut exact Alin cu pașaportul nu se știe exact. Cert este le-a dat ceva emoții celor din echipă. Important este însă s-a rezolvat, iar Războinicul a putut pleca alături de colegi în Dominicană la cea mai tare aventură.

Survivor 2023 este de la 20.30, la Pro Tv și se difuzează în fiecare luni, marți și miercuri.

Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023

Cei care au acceptat cea mai puternică provocare din lume, Survivor 2023, sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin. Artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară. Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă. Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță. Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar. Și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.

Foto: Instagram Alin Chirilă / Pro TV / Arhiva CIAO.RO

Publicat: 14 ian. 2023, 11:01 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă