Logan, infipt in peretele unei case drept ornament! Proprietarul casei din Teius are o casa unica in Romania! VIDEO

Publicat: 22 Apr. 2019, 12:55 VIDEO

Visuri la cheie...auto. Asta si-a dorit un satean din Teius, sa aiba masina cat mai aproape de dormitorul in care doarme.

Logan infipt in peretele unei case din Teius judetul Alba, drept ornament! Un roman din Teius, judetul Alba a vrut sa-si faca o casa care sa iasa din tipare in satul lui si sa-i impresioneze pe vecini si din cate se pare chiar a reusit.

Casa este una cu doua etaje intr-o comuna destul de saraca, dar ceea ce o face cu adevarat speciala este jumatatea de Logand care iese efectiv dintr-un perete al casei de la etajul 1. Inca din momentul constructiei a stiut ca asa vrea sa arate casa lui pentru ca geamul de la etaj este dispus diferit, fix sub masina.

Logan infipt in peretele unei case din Teius judetul Alba, drept ornament!

Loganul albastru este prins de peretele exterior si nimeni nu intelege ce cauta acolo, doar ca spre deosebire de orice alta casa cu siguranta asta atrate toate privirile. Acum e greu de spus cum a fost prins Logan-ul acolo si cat de rezistenta este aceasta legatura dintre masina si casa, dar cu siguranta dateaza de cativa ani si pana acum proprietarul nu a avut probleme.

Loganul a fost ridicat acolo cu macaraua inca din momentul constructiei si a fost sustinut cu o schela pana cand a fost comlet „zidit”. Proprietarul casei a ales un Logan albastru pentru a se potrivi cu restul nuantelor de albastru de pe casa lui. Alte ornamente nu asa reusite cum e Loganul din perete sunt zecile de pitici de curte cu care si-a amenajat balcoanele si curtea.

Publicat: 22 Apr. 2019, 12:55 VIDEO
Pe aceeași temă