O altă localitate ar putea intra în carantină totală. În două zile au apărut 11 cazuri de infectare cu COVID-19

Publicat: 06 apr. 2020, 16:11 Autor: Andreea Voicu News

O altă localitate din România ar putea intra în carantină totală. Este vorba despre comuna Ciuruleasa din Județul Alba. În două zile au apărut 11 cazuri de infectare cu COVID-19.

Astfel că Prefectul de Alba, Nicolae Albu, a declarat la Digi24 că s-ar fi cerut carantinarea comunei, însă decizia respectivă va fi luată de comitetul pentru situații de urgență. Până în acest moment, Suceava și Țăndărei se află în carantină.

„Au apărut 11 cazuri în două zile la Ciuruleasa. Propunerea DSP Alba a fost de carantinare. Propunerea se face către comitetul special pentru situații de urgență. Vom analiza. Nu cred că este cazul, dacă nu vom mai avea alte cazuri acolo”, a declarat prefectul Nicolae Albu.

„Este o persoană care a venit din străinătate, dar a venit de mai mult de 14 zile. Dintre cei 11, 5 sunt internați, iar 6 sunt asimptomatici, acasă. Dacă se vor mai confirma cazuri ne vom consultat și vom decide ce propunera facem mai departe”, a mai declarat prefectul de Alba.

Țăndărei este a doua localitate care a intrat în carantină, după Suceava

Ordonanța Militară nr. 7 care a venit din partea Guvernului, prezentată în mod public, arată că Țăndărei este a doua localitate care a intrat în carantină, după Suceava, din cauza coronavirusului.

Publicat: 06 apr. 2020, 16:11 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×