Tipul asta are cele mai mari talpi din lume! Picioarele lui masoara peste 40 de centimetri de la calcai pana in varful degetelor! VIDEO

Publicat: 15 Mar. 2019, 16:54 Life

A intrat in cartea recordurilor dupa ce un cizmar din Germania i-a facut o pereche de papuci si i-a zis ca sunt cei mai mari pe care i-a facut vreodata.

Tipul asta are cele mai mari talpi din lume! Jeison Rodriguez are 23 de ani, e din Venezuela si sufera de „gigantism” iar asta il face in primul rand sa fie foarte inalt pentru varsta lui dar in cazul lui boala se manifesta mai accentuat in zona talpilor. Inca din copilarie de la 10 ani picioarele lui au inceput sa creasca necontrolat.

Talpile lui masoara acum 41 de centimetri in lungime si asta este de-a dreptul incredibil pentru ca nu-ti poti da seama cat de mari sunt de fapt decat daca le vezi prin comparatie cu alte picioare ale unui barbat normal. La varsta de 15 ani avea deja masura 50 la picior iar dupa aceasta varsta nu a mai tinut cont ce „marime” are ci pur si simplu si-a masurat talpa in centimetri.

Tipul asta are cele mai mari talpi din lume VIDEO

Viata lui nu este deloc una simpla pentru ca nu poate merge foarte mult, ii este foarte greu chiar si sa stea in picioare mult timp. Spera totusi ca intr-o zi picioarele lui sa se opreasca din crescut si sa aiba o viata normala, i-ar placea sa devina bucatar sau cofetar.

  • „Mi-am dat seama inca de la 10 ani ca am picioarele foarte mari. La varsta aia deja purtam masura 45 si era cel mai mare numar din familia noastra. Deja la varsta de 15 ani ajunsesem la masura 50 si picioarele mele continuam sau creasca. De multe ori nu mai aveam cu ce sa ma incalt si imi infasuram in jurul talpilor material de blugi si il legam si mergeam asa.
  • Acum port o pereche de papuci facut in Germania dintr-un material special pentru mine. Trebuie nu doar sa fie mari dar si confortabili si moi. Urmez un tratament care ar trebui sa incetineasca ritmul de crestere al picioarelor mele dar nu am reusit sa fac asta pana acum”, a declarat Jison Rodriguez pentru reprezentatii Cartii Recordurilor dupa ce i-au omologat picioarele ca fiind cele mai mari din lume.

Publicat: 15 Mar. 2019, 16:54 Life
Pe aceeași temă