Puterea Dragostei. Roxana, pipaita in zona intima de un concurent. Imaginile fac senzatie in mediul online

Publicat: 15 mart. 2019, 15:35 Autor: D. C. News 3

Emisiunea pe care Andreea Mantea o prezinta la Kanal D, direct din Turcia, a capatat o turnura erotica, asemeni Ferma 2019 de la PRO TV.

Puterea Dragostei. Roxana a fost pipaita in zona intima de un concurent. Tanara a ajuns ispita tuturor baietilor din casa emisiunii. Daca pana acum a fost cuminte, tanara Roxana de la Puterea Dragostei si-a dat arama pe fata. S-a lasat pipaita in zona intima de un concurent pe care il numea prieten.

Pe internet a aparut o imagine cu Roxana, de la Puterea Dragostei, in timp ce era pipaita. Fata sta in bratele unui concurent, Hamude pentru cei ce urmaresc productia interna Kanal D. Fara pic de rusine, Hamude o pipaie pe Roxana in zona intima si ea il lasa, informeaza wowbiz.ro.

Puterea Dragostei. Roxana, pipaita in zona intima

Tanara nu a parut deranjata de mana lui Hamude, dar nici de faptul ca nu sunt singuri. Imaginile au fost difuzate si la tv. Fanii emisiuni s-au infuriat si au inceput sa vorbeasca urat despre concurenta Roxana de la Puterea Dragostei. Hamude susține că Roxana a avut o relație cu prietenul său bun, vreme de 4 ani, și că o respectă pentru asta.

  • ”Frumos, bravo. Te respecți tare mult, n-ai principii ca femeie și nici demnitate. Te lași pipăită de oricine. M-am lămurit de tine încă de când susțineai că vrei să-i demonstrezi lui Andy că îl iubești și după te-ai sărutat cu grecul. Până și ăla avea iubită. Toți te folosesc, pentru că tu te lași folosită. Nu te gândești că te vede o țară întreagă și în primul rând părinții tăi față de care ar trebui să ai cea mai mare rușine”, scrie în mesajul pe care Roxana l-a primit.

Roxana se scuza si sustine ca nu a fost pipaita: ”Alooo, nici nu m-a atins. Așa se vede. Dar nu m-a atins acolo”. Andreea Mantea a fost diagnostica cu cancer ovarian! 

  • „Deci lui Hamude ii plăcea de Roxa, de aia fuge de toate fetele! Nu o să inteleg niciodată aceste tipuri de bărbați”, „Sa iubesc pe furis Hamude cu Roxi”, „HAMUDE AI INTRAT IN EMISIUNE PENTRU ROXANA CIND A SPUS SIMINA ADEVARU CA EA ERA CU ANDI SI VORBEA ORE INTREGI CU ROXANA LA TELEFON EI AU MAI AVUT RELATI SI INAINTE DE EMISIUNE SI ACUM FALSUL DE HAMUDE SA GINDIT CEA MAI PROSTUTA DIN EMISIUNE ESTE BIANCA SPUN CA VREAU SO CUNOSC PINA ROXANA TREMINA CU ANDI TOTUL A FOST PLANIFICAT DE AFARA CUM SA PROCEDEZE SA SCAPE DE ANDI DAR DE CE A TREBUIT SA O BAGE NESIMNTITU PE BIANCA IN ACEST JOC SA AJUNGA LA TIL NOI AM STIUT TOTUL DE AFARA”, „Se cunoșteau inainte sa intre el in casa.Si cu andi se stia”, sunt doar câteva dintre părerile împărtășite de admiratorii emisiunii. Puterea Dragostei. Andreea Mantea, umilita!!!
Publicat: 15 mart. 2019, 15:35 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă