Razvan Ciobanu, acuzat de FURT! Ce ar fi sustras vedeta din casa unui prieten

Publicat: 15 mart. 2019, 13:53 Autor: D. C. Vedete

In urma cu o luna, vedeta si creatorul de moda a fost acuzat de furt de catre un prieten vechi. Cei doi se cunosc de aproape 8 ani, dar raul a fost facut.

Razvan Ciobanu, acuzat de FURT de un prieten. In urma cu o luna, un prieten bun de-al vedetei tv a marturisit ca a fost jefuit. A dat vina pe creatorul de moda Razvan Ciobanu. Acesta i-ar fi sustras din casa un ceas extrem de scump. Acum, acuzatul rupe tacerea in legatura cu acuzatiile la adresa sa.

Razvan Ciobanu si avocata lui au fost prezenti la Antena Stars. Acolo au vorbit despre acuzatiile de furt. Fosta vedeta Kanal D (Bravo, ai stil!) este decisa sa isi spele reputatia si sa demonstreze ca el nu a furat nimic din casa nimanui.

Razvan Ciobanu, acuzat de FURT

„Am fost prieteni timp de opt ani de zile, consideră că ajutorul nu a fost reciproc, ci mai mult din partea mea. Eu cumpăr foarte multe haine de la el. Este adevărat că le luam pe caiet, dar nu am întârziat cu plăţile. Era un prieten, nu un amic. M-am dus eu într-o seară la el în magazin, fusesem puţin supărat pe el, s-a bucurat că ne-am văzut.

Am luat acasă o pereche de pantofi să îi probez. A doua zi m-am dus înapoi şi am stat cu ei vreo patru ore. Am probat haine, pentru că toate pe care le am sunt mari. Am probat haine în bucătărie, probam acolo pentru că eu nu port lenjerie şi este un magazin în care vin femei. Eram în toaletă pe la opt şi un sfert. M-a strigat că a dispărut un ceas de pe masă din bucătărie.

El de foarte multe ori mi-a lăsat mie ceasuri să le arăt. Nu înţelegeam cum mă acuză că i-am furat ceasul. (…) Eu i-am spus că pot merge şi la detectorul de minciuni. Cea mai umilitoare scenă a fost: ceasul este pe tine! Te rog să te dezbraci. I-am spus că mă dezbrac dacă asta îl calmează”, a spus Răzvan Ciobanu la Antena Stars.

In luna iulie 2018, Razvan Ciobanu a fost batut de iubitul lui, apoi numele sau a aparut intr-un dosar al politiei. Cum se apara Razvan Ciobanu dupa implicarea intr-un dosar de droguri!

Publicat: 15 mart. 2019, 13:53 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă