Shiloh Jolie-Pitt a facut o marturisire neastepta! Fiica biologica a cuplului a facut-o pe mama ei celebra sa planga!

Publicat: 15 Mar. 2019, 12:14 Vedete

Angelina Jolie ii are in grija pe copiii cuplului, inca de cand a decis ca va divorta de Brad Pitt. Totusi, Shiloh, prima fiica biologica a actorilor, a socat.

Celebra Angelina Jolie ar fi fost foarte afectata de toate acestea. Pentru ca tine foarte mult la copiii sai, iar ca orice mama vrea pentru acestia tot ce este mai bun, vedeta a plans. Vestea a lasat-o fara cuvinte, dupa ce ar fi aflat totul chiar de la Shiloh Jolie-Pitt.

Mai exact, fiica de 13 ani a celebrului cuplu si-ar fi anuntat mama ca prefera sa locuiasca cu tatal ei, si nu atat de mult cu ea. Adevarul a iesit la iveala de la o sursa apropiata vedetelor aflate, in continuare, in plin proces de divort.

S-ar parea ca pe Shiloh Jolie-Pitt a deranjat-o foarte mult ca va trebui sa se mute in orasul american New York. Inainte de aceasta schimbare, Angelina locuise cu cei sase copii in Los Angeles. Din cauza ca a vazut-o ca pe o razbunare pe care mama ei a pus-o la cale impotriva lui Brad Pitt, adolescenta a anuntat ca vrea sa locuiasca cu tatal sau.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Mar. 2019, 12:14 Vedete
Pe aceeași temă