Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte in timp ce era gravida. Artista nu poate uita ce i-a facut socrul

Publicat: 15 Mar. 2019, 17:04 Vedete

Frumoasa noastra cantareata care, acum, este toata numai un zambet a trait o drama. Artista a fost la un pas de moarte in perioada sarcinii.

Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte in timp ce era gravida. Artista a marturisit ca socrul ei a fost la un pas sa ii taie burta. Barbatul bause prea mult si judecata lui s-a intunecat. Acesta a vrut sa o scoata pe Ileana, fiica Mariei, din burta mamei, cu o foarfeca.

Cantareata a povestit ca nu era la prima abatere. De fiecare data cand consuma alcool peste masura, socrul ei se transforma. Acesta devenea un om rau si adesea se intampla sa ii ameninte pe toti din jurul lui, cu cutitul.

Cantareata a povestit in cartea ei – Maria Dragomiroiu, cântecul şi dragostea – ca socrul ei era un om bun. Dar suferea de depresie si amesteca pastilele cu alcoolul.

Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte

  • „Când se afla în crize, ne ameninţa cu cuţitul. Când eram însărcinată cu Ileana în şapte luni, s-a înfuriat, nu ştiu de ce, s-a repezit la mine şi a vrut să mă înţepe în burtă cu o foarfecă mare.
  • Dar Ion (n.r. soţul ei) i-a dat peste mână şi astfel am scăpat. Nu era un om rău, dar nu mai ştia de el, amesteca medicamentele de depresie cu băutura, iar efectele erau devastatoare.
  • Când mai rămâneam la el, dormeam cu cuţitele sub pat. Era imprevizibil. Plângeam tot timpul… Cât am fost gravidă cu Ileana, ochii mei nu cred că s-au uscat vreodată din cauza lacrimilor”, a povestit Maria Dragomiroiu în cartea sa, „Maria Dragomiroiu, cântecul şi dragostea”.

Maria Dragomiroiu, sarcina extrauterina

”Dumnezeu m-a iubit ca puteam sa mor. Lucra acolo, ca anestezista,  o valceanca de-a mea. Ea a avut grija de mine, ea mi-a bagat sange. Pierdusem trei sferturi din sangele din organism. Mi-au spus ca mi-au spalat matele pe masa, cu furtunul. Acolo, la spitalul din Haifa, anestezista era o fata de la mine, din Valcea, Rodica Dinu. A furat sange noaptea,  cand era de garda si mi-a facut o transfuzie. M-au tinut patru zile in spital, apoi m-a luat Rodica la ea acasa”, a povestit aceasta intr-un fragment din cartea Maria Dragomiroiu ”Cantecul si dragostea”.

Publicat: 15 Mar. 2019, 17:04 Vedete
Pe aceeași temă