Claudia Pavel a spus TOT despre relatia cu Smiley: „Ma injurau la telefon ca le-am furat gagicul”

Publicat: 18 mart. 2019, 14:48 Autor: Simona News 3

Claudia Pavel si Smiley au un trecut impreuna, datorita concertelor si turneelor unde cantau in urma cu cativa ani.

Astfel, cei doi au avut ocazia sa petreaca mult timp impreuna si datorita acestui lucru intre ei s-a legat o frumoasa relatie…de prietenie. Claudia sustine ca niciodata nu a fost vorba de mai mult decat de o sincera prietenie.

„Am avut un succes nebun împreună! Am făcut turnee, au fost piese cu Moga, Smiley, CRBL… A fost o perioadă de care sunt foarte mândră, am avut mare succes. Hit după hit a ieşit, dar relaţia noastră s-a oprit cam acolo, la o prietenie, strânsă de altfel pentru că atunci când petreci atât de mult timp cu oamenii este inevitabil să nu fie aşa.

Dar, uitându-mă acum în trecut la vremurile alea, îmi dau seama că băieţii aştia erau atât de cuminţi… N-a îndrăznit unu să pună un deget pe mine. Eram prieteni, efectiv mâncam din aceeaşi farfurie.

Relaţia noastră era strict colegială şi artistică, erau nişte oameni cu care împărtăşeam aceeaşi pasiune nebună pentru muzică şi asta ne-a adus împreună. Dupa care, fiecare a mers pe drumul lui.

Claudia Pavel a spus TOT despre relatia cu Smiley

Claudia Pavel a spus TOT despre relatia cu Smiley

Moga şi-a făcut DeMoga (nr. casă de producţie), Smiley – HaHaha Production, eu am mers pe drumul meu. Lucrurile au evoluat pentru fiecare dintre noi.

Dar spun cu mâna pe inimă că între mine şi Smiley nu a fost nimic altceva. Îţi dai seama că nu aveam de ce să nu spunem nici unul dintre noi. Eram doi copii, chiar ar fi fost ceva mişto între noi dacă era să fie, dar nu a fost vorba despre genul ăla de relaţie.

Îmi amintesc că în vremea aia mă sunau fanele lui şi mă înjurau la telefon că le-am furat gagicul. Şi îi ziceam – Doamne, Smiley, mă sună fetele că sunt îndrăgostite de tine şi sunt supărate pe mine că cică suntem combinaţi”, a povestit Claudia pentru VIVA!, potrivit Libertatea.

Publicat: 18 mart. 2019, 14:48 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă