A sarit de la etaj! Andreea Mantea, in stare de soc cand a vazut asta. Bruneta a avut o criza de nervi

Publicat: 24 apr. 2019, 16:42 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Concurentii de la Puterea Dragostei au inceput sa faca prostii pe banda rulanta, in Turcia. Acestia au devastat, in urma cu cateva saptamani, casa inchiriata.

Acum, un alt concurent a sarit de la etaj! Andreea Mantea a fost in stare de soc cand a vazut ce le trece prin cap concurentilor ei. Aceasta i-a surprins in timp ce au sarit de pe o scara, de la etajul 1. Concurentii riscau sa se accidenteze si Kanal D era obligat sa aiba grija de ei.

Cand a vazut ce le trece prin cap, Andreea Mantea s-a enervat. Bruneta a inceput sa urle la ei si sa le ceara socoteala. Ca prezentatoare, si ea are o responsabilitate fata de tineri. Chiar daca nu ii poate controla pe cei din emisiune, trebuie sa se asigure ca toti se intorc in Romania nevatamati. Lavinia de la Puterea Dragostei, BATUTA! Tanara a ajuns de urgenta la spital FOTO

A sarit de la etaj! Andreea Mantea, in stare de soc VIDEO


„Nu e normal așa ceva. Voi nu sunteți sănătoși, zici că sunteți din altă lume. De ce nu ați sărit de la etajul 1? Cum să vă explic, voi sunteți în altă țară și sunteți responsabilitatea noastră. Ești în casa Puterea dragostei. Dacă tu îți rupi mâna sau piciorul sau gâtul, noi răspundem.

Dacă stricați lavalierele, voi le plătiți. Ce pedeapsă să le dau? Ar trebui să intru în stânga cu cartonașul galben și în dreapta cu cartonașul roșu”, a mărturisit Andreea Mantea, dezamăgită de comportamentul concurenților de la Puterea Dragostei.

Nu este prima oara cand baietii fac probleme. In urma cu cateva saptamani, acestia s-au batut si au facut ravagii in vila inchiriata de Kanal D in Turcia. Atunci, Andreea Mantea a fost foc si para. In urma dezastrului, Hamude a fost eliminat de la Puterea Dragostei. Puterea Dragostei: Roxana a luat-o la palme pe Simina. Totul s-ar fi intamplat la coafor VIDEO

Lovitura puternica pentru Kanal D! Probleme pentru Andreea Mantea si Puterea Dragostei! Emisiunea cu cupluri si scandal a fost sanctionata dur!

Publicat: 24 apr. 2019, 16:42 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă