Horia Brenciu, in doliu! A murit socrul sau, regizorul Dan Dumitrescu

Publicat: 24 apr. 2019, 14:38 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Zi grea pentru familia indragitului cantaret Horia Brenciu. Sotia lui, Alice Dumitrescu, trece prin clipe cumplite. Tatal ei a incetat din viata.

Horia Brenciu, in doliu! A murit socrul lui, tatal lui Alice Dumitrescu. Dan Dumitrescu a fost un regizor bun si operator de televiziune. Socrul lui Horia Brenciu a murit la varsta de 76 de ani, impliniti in luna ianuarie 2019.

”Dan Dumitrescu a plecat să filmeze și să regizeze printre îngeri. Un profesionist care a clădit alături de alți colegi Televiziunea Română de acum 50 de ani. Am lucrat cu el mai bine de 40 de ani. Toate spectacolele de la Sala Radio și de la Ateneu ( din 1987 – Centenarul Cella Delavrancea – până în 2010 – 65 de ani de la manifestația anticomunistă de ziua onomastică a Regelui Mihai – 8 noiembrie 1945) multe din episoadele Memoriei Exilului Românesc.

Horia Brenciu, in doliu dupa socrul sau

Am fost împreună și la Versoix, la Regele Mihai, la George Antoniade în Spania, la Dan Bădic, la Lausanne… Făceam o echipă specială pentru că modul în care colaboram se plasa într-un orizont mult diferit de cel formal, presupus și impus de ce se cheamă azi ”fișa postului”. Pentru amândoi aerul se compunea din oxigen, azot și televiziune.

Iubeam meseria și încercam, pe cele mai interzise sensuri, să lăsăm ceva în urma noastră. Dan se dedica necondiționat valorilor, momentelor și evenimentelor de mari emoții. Pe această scară a valorilor ne-am întâlnit, profesional și uman, și tot ce am făcut împreună poartă marca absolut specială a profesionalismului, dăruirii și solidarității lui. Am învățat mult de la el. Și din lupta în care fiecare își susținea ideile.

Regizorul Dan Dumitrescu a murit la 76 de ani

Dueluri care nu ne-au rupt niciodată, ci ne-au dat forța să clădim, cu mijloacele televiziunii, ale spectacolului și ale puterilor noastre sufletești, o arhivă a valorilor românești. Nu pot uita bucuria de pe chipul lui, la brațul doamnei Cella Delavrancea la 101 ani, din decembrie 1988! Mulțumesc Dan! Pentru tot ce-am meșterit împreună! Horia Brenciu, implicat intr-un accident auto! Cum se simte vedeta acum.

Pentru dăruirea și sacrificiul tău! Dincolo de semnătura de pe generic, în fiecare fotogramă, bate inima ta! Adio drag prieten și coleg! Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa! Condoleanțe Sanda, Alice, Horia și copiii!”, – este mesajul scris de Marilena Rotaru pe rețelele de socializare. Horia Brenciu implineste varsta de 46 de ani! A primit un cadou inedit din partea sotiei lui: „Totul era posibil!”

Publicat: 24 apr. 2019, 14:38 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă