Horia Brenciu implineste varsta de 46 de ani! A primit un cadou inedit din partea sotiei lui: „Totul era posibil!”

Publicat: 27 Aug. 2018, 12:41 News 3

Horia Brenciu a implinit frumoasa varsta de 46 de ani si a povestit cum si-a sarbatorit aniversarea.

Cantaretul a avut parte de o mare surpriza din partea sotiei sale si s-a distrat pe cinste. Horia Brenciu a implinit varsta de 46 de ani, in aceasta zi de luni. El s-a nascut pe data de 27 august 1972, in Brasov.

Horia Brenciu isi sarbatoreste aniversarea cu numarul 46!

Artistul a primit in dar de la sotia lui un bilet la un spectacol. Surpiza a fost ca show-ul era in New York, acolo unde a reusit sa plece si impreuna cu cei patru copii ai sai. „Nu m-a mai surprins nimeni asa tare, de multa vreme! Eu imi faceam planuri legate de ziua mea, pe cine sa invit, ce sa pun pe masa, in fine.

Horia Brenciu varsta

Nevasta-mea a venit tam-nesam, cu doua saptamani in urma, si mi-a zis ca vrea sa imi dea in avans cadoul pentru ziua mea si mi-a inmanat un plic. Sa fie o felicitare, ceva bani, un bilet de adio? Totul era posibil. Ei bine, era un bilet la un spectacol. Pana aici, nimic senzational. Numai ca spectacolul era la New York.

Asadar, iata-ma in New York, la Hamilton, spectacolul pe care visam de multa vreme sa il vad. Drept rasplata pentru acest cadou, mi-am hotarat sa o duc pe nevasta-mea pe Statuia Libertatii, stiti, ea sufera de rau de inaltime”, a povestit amuzat Horia Brenciu, potrivit libertatea.ro.

Horia Brenciu s-a intalnit cu un fost concurent de la X Factor!

Horia Brenciu varsta

Cand a fost plecat in Statele Unite ale Americii, artistul s-a hotarat sa strecoare si o mica intalnire profesionala in program. Astfel ca juratul de la X Factor a mers sa il vada pe Jeremy Ragsdale, fostul castigator din cadrul emisiunii.

„Am mai adaugat si eu ceva in program! O intalnire la Washington DC cu Jeremy Ragsdale, castigatorul meu de anul trecut de la X Factor, dar Alice nu stie numic! Vorba aia, surpriza la surpriza trage!

Mai mult decat atat, m-am gandit sa ii fac un cadou si lui Jeremy si sa-l invit in turneul meu national din noiembrie, cand voi aniversa 25 de ani de la prima emisiune televizata. Raspunsul lui il voi afla cat de curand. Ne-am dat intalnire la Casa Alba”, a mai povestit cantarestul.

Publicat: 27 Aug. 2018, 12:41 News 3
Pe aceeași temă