Cea mai indecenta proba din FERMA de pana acum! Cuplurile au fost puse sa-si stoarca lamai in gura! „Ioana sta in genunchi si geme in fata mea!” VIDEO

Publicat: 24 Apr. 2019, 14:27 Vedete

Desi in proba asta nu s-a dezbracat nimeni, totusi a fost extrem de incitanta pentru audienta dar si pentru unii dintre concurenti.

Cuplurile din FERMA au fost puse sa-si stoarca lamai in gura! FERMA 2019. Mihaela Radulescu le-a oferit concurentilor din FERMA posibilitatea de a castiga 3 cosuri cu mancare daca reusesc sa faca o proba destul de delicata.

Morosanu, in calitate de fermier sef a fost nevoit sa aleaga 3 perechi din FERMA care sa care cu gura zeama stoarsa de partener si sa o duca intr-un vas pana cand reusesc sa-l umple pe acesta. Desi pare o proba destul de inofensiva si copilareasca totusi concurentii au reusit sa o transforme in ceva cat se poate de „insinuant”.

Cele trei perechi au fost: Pastrama si Brigitte, Ioana si Matei si Belbita si Marius. Imaginile care au reiesit insa din proba asta sunt cat se poate de delicate si unii dintre concurenti chiar au facut cateva comentarii delicate.

Cuplurile din FERMA au fost puse sa-si stoarca lamai in gura!

„La ce as putea sa ma gandesc cand Ioana sta fix in genunchi in fata mea si geme si galgaie zeama? Io cred ca ea inghitea putin cate putin pentru ca eu vedeam cata zeama se scurge dar ea totusi nu umplea recipentul. Imi distragea mai mult atentia cand gemea si scotea tot felul de sunete. Ma ducea cu gandul la altceva” a declarat Matei, partenerul Ioanei Filimon de competitie.

Proba si cosul cel mai mare a fost castigat de Brigitte si Pastrama iar explicatia succesului lor a fost una simpla: „Atat am deschis de tare gura incat voiam sa incapa toata lamaia ca simteam ca o parte din seama imi era in nas si o parte in decolteu”.

Pastrama a fost cel care a stiut inca de la inceput ca ei vor castiga datorita faptului ca ea are gura mare si el poate stoarce usor lamaile: „Cine are gura cea mai mare din toata FERMA asta? Brigitte! Cine are bratul ce mai mare, Pastrama. Deci? Cea mai buna echipa.”

Operatorii emisiunii au reusit totusi sa surprinda o multime de imagini in care Brigitte si Ioana fac deliciul audientei pentru modul in care stau cu gurile deschise in timp ce partenerii lor le storc lamaile in gura.

Publicat: 24 Apr. 2019, 14:27 Vedete
Pe aceeași temă