Cheryl si Liam Payne s-au impacat?! Au fost surprinsi sarutandu-se la Global Awards

Publicat: 08 Mar. 2019, 14:32 Vedete

Se pare ca focul iubirii dintre Cheryl si Liam nu s-a stins iar intre cei doi inca exista atractie.

Cheryl si Liam Payne au dat nas in nas la Global Awards 2019, pentru prima oara de cand s-au despartit. Fostul cuplu a purtat o conversatie pe covorul albastru inainte de a se amesteca in multime.

Cheryl a zis „Buna, straine” in timp ce s-a dus spre Liam iar el a raspuns „A fost o zi lunga”. Un corespondent a spus pentru TheSun: „Nimeni nu i-a mai vazut impreuna dupa despartire asa ca nimeni nu stia cu siguranta cum vor proceda atunci cand vor fi fata in fata.

Cheryl si Liam Payne s-au impacat
Cheryl si Liam Payne

Insa chiar pareau incantati ca au reusit sa se vada la aceasta gala… Drumurile lor s-au incrucisat in spatele scenei inainte ca fotografii sa-i asalteze. Era foarte aglomerat acolo insa chiar si asa, cei doi au stat cateva minute de vorba”.

Cheryl si Liam Payne s-au impacat?!

Cheryl si Liam Payne s-au impacat
Cheryl si Liam Payne

Martorul intregii scene chiar a confirmat ca Liam a pupat-o pe Cheryl pe obraz inainte sa plece pe drumul lui. Acesta a mai adaugat: ” Amandoi erau numai un zambet iar dupa aceea el i-a dat un pupic pe obraz si o imbratisare inainte de a pleca in directia opusa…a fost dragut sa vedem ca se inteleg atat de bine”.

Cheryl si Liam au inceput sa iasa impreuna in 2015 si au impreuna un copil, Bear, care s-a nascut in martie 2017. Din nefericire, s-au despartit in iulie anul trecut.

Cu toate acestea, Cheryl a explicat ca lucrurile sunt in regula cu Liam: „Nu exista conflicte intre noi, invatam tot timpul ceva. Si este bine, este sanatos. Suntem ca oricare alt cuplu care a trecut prin asa ceva”.

Publicat: 08 Mar. 2019, 14:32 Vedete
Pe aceeași temă