Bloggerita Laureline Garcia-Bertaux a fost gasita moarta! Totul s-a intamplat dupa ce a iesit la o intalnire cu un tip misterior de pe Tinder

Publicat: 08 Mar. 2019, 10:58 Vedete

Trupul bloggeritei de fashion a fost gasit in gradina sa, la scurt timp dupa intalnirea cu un barbat misterios.

Detectivii il suspecteaza pe noul ei iubit dupa ce prietenii sai au spus ca tanara era activa pe retelele de dating, printre care Tinder, Bumble si The Inner Circle.

Asa ca vor sa dea de urma unui barbat pe care tanara sustine ca l-a cunoscut la o intalnire in weekend. Laureline s-a nascut in Corsica dar a trait in Londra in ultimii 10 ani.

Bloggerita Laureline Garcia-Bertaux a fost gasita moarta

Bloggerita Laureline Garcia-Bertaux a fost gasita moarta

A fost data disparuta de colegii ei dupa ce nu a mai ajuns luni de dimineata la munca la firma de PR numita Golin. Cainii ei rottweiler si husky au fost gasiti in apartamentul ei inchiriat de la parterul unei cladiri din Kew, South West London.

Aceasta locuia sigura dupa ce s-a despartit de fostul iubit rus, Kiril Belorusov, in decursul anului trecut. Laureline, bloggerita de fashion si lifestyle, a fost vazuta ultima oara sambata seara in Richmond.

Prietenii sustin ca s-a dus sa se vada cu un barbat la o cafea duminica seara. Daniel Hughes, in varsta de 27 de ani, a spus ca ora la care a fost stabilita intalnirea a fost ciudata.

„Este infiorator! Nu stim sigur unde a avut loc crima, daca a avut loc smabata seara sau duminica seara. Laureline voia sa se muta din acea locuinta luni dimineata” a spus acesta, potrivit TheSun.

Publicat: 08 Mar. 2019, 10:58 Vedete
Pe aceeași temă