Crima fara precedent in Prahova! Un tanar i-a taiat gatul iubitei sale, iar astazi a fost prins de politisti

Publicat: 29 Sep. 2019, 14:21 Ciao.ro
Crima fara precedent in Prahova! Un tanar i-a taiat gatul iubitei sale, iar astazi a fost prins de politisti

Un tanar din Prahova a comis o crima odioasa, care a socat intreaga tara.

Crima fara precedent in Prahova! Tanarul a fost prins de politisi dupa ce a fost dat in consemn la frontiera iar poza lui a fost distribuita la toate sectiile de politie din judet, conform unor surse din apropierea anchetei.

Tanarul de 21 de ani, din comuna Sotrile, judetul Prahova, a fost cautat de zeci de politisti, jandarmi si voluntari. Poza si semnalmentele lui au fost trimise la toate sectiile de politie din Prahova, iar cetatenii au fost rugati sa sune la 112 daca au informatii despre el.

Crima fara precedent in Prahova!

Crima fara precedent in Prahova

„Faţă de numitul Marin Laurenţiu, în vârstă de 21 de ani din Şotrile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracţiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate să apeleze 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie”, au declarat reprezentantii IPJ Prahova, potrivit Mediafax.

Tanara a fost gasita, sambata, cu gatul tăiat, intr-o casa din satul Rudari, judetul Prahova, principalul suspect fiind iubitul sau care este de negasit.

Publicat: 29 Sep. 2019, 14:21 Ciao.ro
Pe aceeași temă