Mama Luizei a cedat! Va fi adusa luni la Bucuresti pentru prelevarea noilor probe ADN

Publicat: 29 Sep. 2019, 12:09 News 3

Oricat s-a opus, mama Luizei a trebuit sa cedeze presiunilor facute de anchetatori.

Mama Luizei a cedat! Astfel ca Monica Melencu se pregateste sa mearga la Bucuresti pentru prelevarea noilor probe ADN in vederea expertizei care trebuie facuta in SUA cu ajutorul FBI-ului, asa cum a solicitat DIICOT.

Mama Luizei a acceptat in cele din urma sa-i fie prelevate probe de saliva, dar a pus cateva conditii: neaparat sa fie de fata avocatul ei, Tonel Pop, la recoltare si sa fie adusa cu masina la Bucuresti.

Mama Luizei a cedat!

Aceasta va ajunge maine in capitala, in jurul orei 9:30 – 10:00 pentru a i se recolta aceste probe vitale pentru rezolvarea cazului. A spus ca i-au fost acceptate cele doua conditii impuse.

Initial, femeia a refuzat cu stoicism prelevarea acestor noi probe, insa si-a schimbat decizia dupa scandalul cu jandarmii de vineri seara, petrecut in curtea acestora.

Mama Luizei Melencu a fost externată, bunicul rămâne internat. Ambii au fost trimiși la psiholog

Echipajul de jandarmi a ajuns vineri la curtea familiei Melencu pentru a o lua cu forta pe femeie, urmand a fi dusa la sediul DIICOT, dupa ce a refuzat sa mearga de bunavoie.

In acel moment a lesinat, cand a aflat ca urma sa fie luată cu forta. Mai mult, bunicul adolescentei a amenintat ca isi toarna benzina pe el si isi da foc, ceea ce aproape a facut, insa a fost oprit la timp de fortele de ordine.

Publicat: 29 Sep. 2019, 12:09 News 3
Pe aceeași temă