Dani Otil, accident cu masina! S-a izbit puternic de copaci VIDEO

Publicat: 28 sept. 2019, 15:56 Autor: Simona Vedete

S-a intamplat la Total Transilvania Rally 2019, unde a participat alaturi de Marc Barna, coechipierul sau.

Dani Otil, accident cu masina! Se pare ca traseul nu a fost deloc usor iar asta le-a pus bete in roate celor doi, care au avut teribilul ghinion de a face accident.

Se pare ca nu doar Dani a iesit din decor, dupa cum au transmis organizatorii, problema inregistrandu-se la mai multi participanti ai cursei.

Dani Otil, accident cu masina!

Dani Otil, accident cu masina!

Echipajul „500”, din care facea parte Dani Otil, nu a scapat deloc de experiemnte atat de neplacute, astfel ca masina pilotata de Dani Otil s-a izbit puternuc de copaci.

„Primele probe ale celei de-a doua zile de la Total Transilvania Rally 2019 le-au pus reale probleme sportivilor. Mai multe ieşiri în decor s-au produs pe proba specială „Beliş 2” (13,35) şi pe proba regină a raliului „Dângău 1” (30,17 km), unele dintre ele fiind urmate de abandonuri.

Echipajul cu numărul 500, Dani Oţil / Marc Banca, s-a oprit între copaci pe PS5, iar echipajele Bogdan Năstase / Delia Năstase, cu numărul 81 pe maşină, şi Norman Kreuter / Michaela Kreuter, numărul 52, au avut parte de accidente spectaculoase pe PS6.” aflam din comunicatul oficial al competitiei.

Dani a tinut sa-si linisteasca fanii si sa-i asigure ca este in regula, postand un clip pe social media in care a explicat cum s-a produs incidentul nefericit.

Publicat: 28 sept. 2019, 15:56 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă