Actorul Rob Garrison a murit la 59 de ani. A jucat cunoscutul rol din ”Karate Kid”

Publicat: 28 Sep. 2019, 12:01 News 3

Actorul care a interpretat rolul Tommy în pelicula ”Karate Kid” din 1984, a murit vineri la 59 de ani, a anunțat vineri seară CNN.

Actorul Rob Garrison a murit. Actorul a încetat din viață vineri, după mai bine de o lună petrecută în spital, în urma unor complicații care i-au afectat rinichii și ficatul, notează platforma TMZ.

”Rob a fost o persoană minunată și un ambasador al moștenirii «The Karate Kid», a arătat un reprezentant al artistului. ”Apariția sa în sezonul doi al seriei «Cobra Kai» rămâne ultima sa apariție pe platouri și a fost uimitoare, dominând episodul. Ne va lipsi atât mie cât și tuturor celor care l-au întâlnit”, a arătat sursa citată de CNN.

Actorul Rob Garrison a murit

Actorul Rob Garrison a murit

Garrison a jucat rolul lui Tommy în filmul din 1984, ”The Karate Kid” și în continuarea din 1986, ”The Karate Kid Part II”, și a avut o apariție în seria produsă de YouTube Originals, ”Cobra Kai”, unde povestea personajelor continuă la maturitate.

Născut în Wheeling, West Virginia, Garrison a debutat pe ecran în 1977, în ”Starship Invasions”, o peliculă SF. De-a lungul anilor a mai hucat în ”Brubaker” și ”Iron Eagle” și în multe seriale pentru televiziune precum ”St. Elsewhere”, ”MacGyver”, ”Columbo” și ”Coach”.

Publicat: 28 Sep. 2019, 12:01 News 3
Pe aceeași temă