Mirela Vaida si-a iesit din minti. A dat afara o profesoara, invitata la emisiunea moderata de ea

Publicat: 29 Sep. 2019, 10:53 News 3

In timpul emisiunii moderate de ea, s-a creat un moment tensionat intre Mirela Vaida si o invitata.

Mirela Vaida si-a iesit din minti. Astfel ca prezentatoarea emisiunii Acces Direct a avut o reactie destul de dura la adresa unei profesoare care a fost invitata in emisiune.

Totul s-a intamplat in editia de vineri a emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, atunci cand Mirela Vaida a dat afara o profesoara, fara sa stea pe ganduri.

Mirela Vaida si-a iesit din minti

Mirela Vaida, prima aparitie la

Mihaela Ciuc, profesor de educatie tehnologica la o scoală din Bucuresti, a declarat ca unii parinti cresc delicventi, fiind nu se ocupa de educatia acestor.

In acel moment Mirela Vaida a ripostat si a invitat-o pe aceasta sa iasa din emisiune.

„Doamna profesor, cu tot respectul, nu puteţi să le spuneţi părinţilor că noi creăm delincvenţi pentru că ei reacţionează când le discriminaţi copilul”, a spus suparata Mirela Vaida.

„M-aţi acuzat că eu creez delincvenţi, nu eu i-am creat, dumneavoastră i-aţi creat. Vreau să vorbesc, dacă nu mă ridic şi plec”, a spus si profesoara.

„Dar chiar vă rog să ieşiţi. Vă rog să-i închideţi lavaliera. La revedere. Vă rog foarte mult. Nu vă permit să le spuneţi oamenilor din ţara asta că creează delincvenţi. Vă rog să ieşiţi afară acum. Din punctul meu de vedere, ministrul Educaţiei trebuie să ia o atitudine”, a mai spus prezentatoarea emisiunii Acces Direct, potrivit Spynews.

Publicat: 29 Sep. 2019, 10:53 News 3
Pe aceeași temă