Arsinel a avut un atac cerebral! „Nu l-am recunoscut nici pe baiatul meu!” Ce se intampla acum cu marele actor?

Publicat: 04 Jul. 2019, 10:20 News 3

Actorul in varsta de 80 de ani a spus ca a avut o cadere puternica de tensiune si pierderi de memorie, semne clare ale unui atac cerebral.

Arsinel a avut un atac cerebral! „Nu l-am recunoscut nici pe baiatul meu!” Alexandru Arsinel, de URGENTA la spital! A fost internat la Terapie Intensiva. Acesta a ajuns la spital dupa ce i-a scazut tensiunea din cauza unui medicament

Medicii au hotarat sa il interneze de urgenta luni seara, cand acesta a ajuns la spital iar a doua zi au reusit sa-l stabilizeze si l-au lasat sa plece acasa, nu insa inainte sa treaca prin clipe foarte delicate. Cand a ajuns la spital medicii l-au internat de urgenta pentru ca actorul avea tensiunea 8 cu 6, deosebit de mica.

Arsinel a avut un atac cerebral

Desi o cadere de tensiune poate fi normala pentru un batran de 80 de ani, totusi se pare ca lucrurile sunt mult mai grave. Arsinel nu a fost capabil sa-si recunoasca propriul baiat atunci cand a venit la spital iar din acele momente nu-si aduce aminte mai nimic.

„Nu l-am recunoscut nici pe baiatul meu” a povestit Arsinel pentru click.ro dupa ce a recunoscut ca a suferit pierderi de memorie in momentul respectiv.

„Sunt colegi care la vârsta asta îşi permit să nu lucreze. Am avut un episod din ăsta neplăcut. A trebuit să chem salvarea pentru că am avut o cădere de tensiune la 8 cu 6. Medicii mi-au recomandat un medicament şi eu am luat două. O noapte întreagă am luat, din jumate în jumate de oră, 250-300 g de apă pentru că mă dezhidratasem.

Mi-au spus că am pierdut multe săruri şi asta afectează inima. Nu mai pompa suficient oxigen acolo unde trebuie, adică la creier. Nu l-am recunoscut nici pe băiatul meu. Am rămas peste noapte în spital şi, uite că, destul de repede m-au pus pe picioare. Da, sunt acasă acum”, a explicat Alexandru Arşinel marţi seară la Antena Stars.

Acum Alexandru Arsinel se simte mai bine dar a ales sa stea departe de scena pana isi revine complet iar de la 1 August intra in vacanta cand stagiunea de la teatru se inchide.

Publicat: 04 Jul. 2019, 10:20 News 3
Pe aceeași temă