Paula Chirila a facut o greseala care a costat-o mult: „Am facut o supradoza”

Publicat: 04 Jul. 2019, 09:35 Vedete
Paula Chirila a facut o greseala care a costat-o mult: „Am facut o supradoza”

In urma cu scurt timp, Paula Chirila a suferit o interventie estetica la nivelul barbiei care nu s-a terminat tocmai ok.

Paula Chirila a facut o greseala care a costat-o mult. Vedeta era nemultumita de felul in care arata barbia ei, asa ca s-a decis sa faca o interventie estetica pentru a corecta acest „defect”.

In acest fel, a urmat sfatul medicului si a apelat la o operatie deloc periculoasa si car a durat putin, iar acum este extrem de multumita de rezultatul final.

Paula Chirila a facut o greseala care a costat-o mult

Paula Chirila a facut o greseala care a costat-o mult

Barbia ei este mult mai conturata insa pana s-o abtina a avut mici probleme, din cauza unei greseli pe care a comis-o fara sa-si dea seama. Aceasta a fost invitata la show-ul XNS, transmis de Antena1, unde a povestit drama prin care a trecut.

„La un moment dat țin minte că am trecut printr-o perioadă de asta în care luăm ceva din plante. Simțeam nevoia de liniște, lucrăm într-un proiect și mă duceam plângând și plecam plângând la filmări.

Ţin minte că atunci am avut o perioadă în care luam din astea din plante, până când am luat prea multe și am intrat în șoc anafilactic, în emisiune și a început să mi se umfle limba pentru că am depășit doza, nu mi-am dat seama.

Am făcut o supradoză, am început să mă sufoc în emisiune și am ieșit. Am luat un atihistaminic și mi-am revenit treptată, treptat” a declarata aceasta.

Paula Chirila e insarcinata! Cand va naste vedeta

Publicat: 04 Jul. 2019, 09:35 Vedete
Pe aceeași temă