Tuncay Ozturk nu isi poate face iubita! De ce fostul sot al Andreei Marin nu isi gaseste o partenera de viata

Publicat: 14 Jan. 2019, 20:32 Vedete

Au trecut doi ani de cand Andreea Marin și Tuncay Ozturk au divortat si se pare ca separarea e benefica doar pentru ea, nu si pentru el.

De cand e singurel si sustine ca nu are o relatie cu Sandra, asistenta blonda, Tuncay Ozturk nu isi poate face iubita. Fostul sot al Andreei Marin sustine ca nu mai are incredere in femei. I se pare din ce in ce mai greu sa lege o relatie sincera cu oricine.

Tuncay Ozturk nu isi poate face iubita!

„Am tot încercat să evit întrebarea asta. Sigur că am mai ieşit la întâlniri, dar începe să fie din ce în ce mai greu. Nu neapărat mai greu, dar e mai complicat să ai încredere în cineva. Pe termen lung, nu mă gândesc să mă întorc în Turcia. Sunt fericit aici. Vreau să rămân aici să-mi dezvolt afacerea şi chiar să-mi întemeiez o familie aici, adică să mă stabilesc în România”, spune terapeutul, potrivit Spynews.

Cat despre Sandra, asistenta blonda cu care a fost vazut, Tuncay Ozturk nu e deloc concludent. Sustine in continuare ca nu ar fi fost nimic intre ei.

„Au apărut multe surse, dar noi nu ştiam cine sunt acele surse. Putea fi oricine, chiar şi unul care s-a nimerit în acelaşi loc cu noi. Ne uitam la televizor şi vedeam cum spun că ei ştiu sigur că noi suntem împreună. Ce e sigur? Şi cine sunteţi voi ca să spuneţi asta?”, a mai spus Tuncay.

Tuncay Ozturk, afacere paguboasa

De cand s-a despartit de Andreea Marin care s-a folosit de numele ei pentru a il promova, Tuncay nu mai face bani. Acesta a înregistrat pierderi importante în fiecare an și are un deficit de 80.000 de euro. În plus, la finalul anului 2017, firma medicului turc avea datorii de 800.697 lei, aproximativ 170.000 de euro.

Publicat: 14 Jan. 2019, 20:32 Vedete
Pe aceeași temă