Roxana Ciuhulescu a facut ulcer dupa divortul de primul sot. Vedeta a marturisit prin ce iad a trecut!

Publicat: 12 Feb. 2019, 15:52 Vedete

Acum e fericita si are o noua familie alaturi de actualul ei sot, Silviu Bulugioiu, cu care are si un copil nascut in 2018, un baiat pe nume Cezar.

Acum ca s-a linistit, vedeta a marturisit prin ce iad a trecut la divort. Roxana Ciuhulescu a facut ulcer si trebuia sa ia pastile, zilnic. Problemele ei de sanatate nu s-au oprit aici. Din cauza grijilor si a supararilor, fosta prezentatoare PRO Motor a avut si insomnii.

„A fost o problemă de sănătate din cauza emoțiilor prin care treceam. Am făcut ulcer, sufeream de insomnii, nu dormeam decât dacă luam pastile. Sincer nu mai aveam timp să mă gândesc la mine, mă gândeam doar la copil. Am depășit foarte ușor această perioadă. Ulcerul s-a rezolvat cu pastile, tratamente.

Mai am perioade când mă mai doare stomacul. M-am liniștit, pur și simplu. Mama a suferit pentru mine și s-a bucurat alături de mine, când am trăit momente frumoase. Am și prieteni, am prieteni foarte buni de ani de zile care mi-au fost alături. În momentele astea îți dai seama care îți este prieten”, a declarat Roxana Ciuhulescu la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars.

Roxana Ciuhulescu a facut ulcer dupa divortul de primul sot

„Până la momentul dezvăluirii că am divorțat, toată lumea știa că lucrurile sunt ok înre noi pentru că nu dorim să ne expunem prea mult lucurile personale. Cei de acasă nu vor să audă de problemele noastre, pentru că și ei le au pe ale lor. Am așteptat să vină vacanța de vară ca Ana să nu fie întrebată de colegi și să nu fie tachinată. Discutam de câteva luni de divorțul care urma. A fost un divorț elegant, la notariat. Nu ne place circul. Dacă mi-ar fi zis cineva că se va întâmpla așa, nu aș fi crezut.

Mi-am propus să nu rămân singură și am vrut să-mi refac viața și i-am zis fostului soț că vreau să-mi refac viața. Sunt femei care trec prin decepții și nu mai au curaj. La mine lacrimile au secat, au curs în mulți ani. Mi-am dorit să apară el și a apărut. Nu vreau să fac o comparație. Este un om foarte bun, are un suflet de milioane și îl iubesc cel mai mult pentru sufletul lui. Aveam nevoie de atenție, iubire, apreciere. Eu nu am fost niciodată o femeie materialistă și nici nu o să fiu. Dacă îmi căutam un soț cu un cont gras, îl găseam în altă parte. M-a atras la el faptul că a devenit un tată pentru Ana”, a mai spus vedeta.

Publicat: 12 Feb. 2019, 15:52 Vedete
Pe aceeași temă