Actorul Karl Shiels a murit! Era cunoscut pentru rolurile din Batman Begins si Peaky Blinders

Publicat: 16 Jul. 2019, 10:14 News 3

Doliu la Hollywood dupa ce un indragit actor s-a stins din viata la doar 47 de ani.

Actorul Karl Shiels a murit! Era un indragit actor de la Hollywood, mai ales pentru rolul din blockbusterul Batman Begins, unde a jucat rolul unui personaj negativ, insa rolul din serialul Peaky Blinders s-a bucurat de un real succes in iubitorilor de filme din toata lumea.

Lisa Richard, agenta actorului, a fost cea care a dat trista veste, conform careia actorul irlandez s-a stins din viata la doar 47 de ani. Inca nu există informatii referitoare la cauzele care au dus la acest deces.

Actorul Karl Shiels a murit

Actorul Karl Shiels a murit

„Suntem profund șocați și întristați să aflăm de trecerea bruscă în neființă a clientului și prietenului nostru bun, Karl Shiels, ieri (n.r. duminică). Karl a fost un individ talentat, intens, ușor de iubit, amuzant, inteligent, curajos și puternic atât ca om, cât și ca actor și regizor.

Ca director artistic al Upstairs Theathe, a fost întotdeauna un adevărat mentor, atât pentru tinerii care doreau să îmbrățișeze cariera de actori, cât și pentru cei înzestrați cu talent în tainele scrisului.

Inimile noastre sunt frânte, dar gândurile ni se îndreaptă către partenera de viață a lui Karl, Laura, către familia și prietenii lui, din rândul cărora am avut norocul de a face parte, timp de ani întregi”, a spus agenta actorului, potrivit mirror.co.uk.

Karl Shiels avea in spate o intreaga cariera in cinematografie, avand numeroase roluri de exceptie, indiferent ca vorbim despre Cetatea Filmului de la Hollywood sau despre scena teatrului.

S-a nascut in Irlanda si a aparut in numeroase pelicule, cea mai cunoscuta fiind Batman Begins, insa a cochetat si cu televiziunea, jucand in seriale precum Peaky Blinders, Foyle’s War si The Tudors.

Publicat: 16 Jul. 2019, 10:14 News 3
Pe aceeași temă