Marina Almasan, in scandal cu TVR? Vedeta a spus adevarul despre conducerea televiziunii

Publicat: 23 iun. 2019, 13:05 Autor: D. C. Vedete

In ultimii ani, televiziunea romana a avut mai multe probleme interne. Conducerea a reusit sa se implice in mai multe scandaluri cu angajatii.

Marina Almasan, in scandal cu TVR? Vedeta a spus adevarul despre conducerea televiziunii, intr-un editorial. Aceasta este una dintre cele mai vechi prezentatoare tv pe care postul le are. A prezentat numeroase emisiuni si inca o face. Dar situatia pe care conducerea a creat-o nu ii e pe plac.

Aceasta sustine ca este o ‘lasa’ in fata conducerii. In ultimii ani, TVR a aparut in mai multe scandaluri. Cel mai important este legat de gaurile din buget si salariile colosale pe care unii angajati le primesc. In plus, cei cu functii de conducere isi angajeaza constant rudele in TVR, favorizand nepotismul.

Marina Almasan, in scandal cu TVR?

„Tremurăm ca niște piftii ordinare, înmuiate în groază și disperare că un cuvânt nelalocul lui sau o reacție – altminteri corectă – ne-ar putea alunga din locul cu care ne-am identificat.

Sunt un soldat disciplinat ( cred ca e, de fapt, o înlocuire elegantă a noțiunii de “lașitate”) așa că, iată, tac. Mă complac în găleata cu lături în care am fost aruncată. În general, de cand lucrez aici, nu am scos niciodată la iveală gunoiul de sub preș, chiar dacă el a prins deja o consistență alarmantă, fiind mai gros decat preșul însuși.

Reacția ta de astăzi, Adelin, m-a făcut să mă rușinez nespus. De mine și de colegii mei. De numele mari ale TVR, care îndură și tac, și de care lumea nu a mai auzit, în ultima vreme.

Am obosit să fac balet între moralitate și supunere, între profesionalism și compromisuri, între revoltă si tacere, între umilință și fericirea de a face meseria pe care o iubesc pâna la cer și înapoi.

Ultima mea bătălie deschisă m-a adus până la cel mai înalt for al instituției. Razboiul a devenit pe față și, a doua zi după “marea confruntare”, pe biroul meu am descoperit, în chip suspect, un print al “Codului de conduită pentru angajații și colaboratorii TVR”, care-mi reamintea sec obligația mea de a tăcea. De a nu povesti Afară ceea ce se întâmplă Înăuntru.

Sunt multe de povestit (…) Le văd și…le “tac”, în lașitatea mea, alăturându-mă unei întregi armate de alți lași, care își așteaptă cuminți locul în grila următoare. Eu, probabil, nu-l voi mai primi”, a fost reacția Marinei Almășan, citata de paginademedia.ro.

Iuliana Tudor, suspendata de TVR! Ce se intampla cu vedeta noastra. E scandal mare!

Adelin Petrisor, lovitura la Doina Gradea

Marina Almasan a publicat acest material dupa ce Adelin Petrisor a marturisit public ca toti reporterii sportivi sunt in redactii si comenteaza Jocurile Europene, in timp ce singura care este ‘pe teren’ la acest eveniment important este Doina Gradea, sefa TVR.

TVR, acuzata de furt. Actorul Razvan Oprea sustine ca i-au luat formatul unei emisiuni

„Da, reporterii comenteaza de acasa. Ce dreaq sa caute ei pe teren, mai ales cand terenul e peste hotare? Acolo merg sefii aia mari dupa cum vedem in pozele de la minister. Lipseste martie din post? Nu prea. A fost si la Eurovision”, notează Adelin Petrișor.

Iuliana Tudor, reactie dupa ce TVR i-ar fi anulat emisiunea! Ce se intampla cu jobul ei

Publicat: 23 iun. 2019, 13:05 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă