Brasoveanul si-a scos virginitatea la licitatie! Are 34 de ani si lupta pentru o cauza nobila. De ce face acest gest

Publicat: 23 iun. 2019, 11:52 Autor: madalina m. Ciao.ro

Barbatul din Brasov are varsta de 34 de ani si vrea sa isi liciteze fecioria. Pana acum spune ca nu a avut parte de nici o oferta.

Brasoveanul si-a scos virginitatea la licitatie pentru a putea sa isi ajute fratele. Acesta ar fi bolnav de diabet si cu cinci ani de zile in urma, barbatul a recurs la o metoda similara. Nici atunci nu a avut parte de vreo persoana care sa devina cumparator.

Pe atunci, el a devenit celebru in presa din Marea Britanie, dar nu a avut succes in finalizarea tranzactiei pe care o propunea posibililor clienti. Se pare ca brasoveanul face totul dintr-un motiv nobil, pentru ca isi doreste o viata mai buna pentru familia lui.

Barbatul si-a scos virginitatea la licitatie!

Sebastian Ciercies lucreaza ca ajutor de bucatar in orasul Brasov. Sustine ca singura solutie pe care a gasit-o sa isi salveze fratele, grav bolnav din pricina diabetului, a fost sa isi liciteze virginitatea.

Brasoveanul si-a scos virginitatea la licitatie

Suma de pornire pentru licitatia lui cat se poate de neobisnuita este de 800 de euro. Mai mult, barbatul pentru care se lupta zilnic se afla in inchisoare. Cum si-a pedepsit un brasovean cainele

„Imi scot virginitatea la licitatie. Cu banii astia vreau sa imi salvez fratele care este grav bolnav. El acum se afla in spatele gratiilor. Starea lui de sanatate nu este buna. Din cauza diabetului, are amputate patru degete de la piciorul stang, iar medicii i-au zis ca o sa fie nevoiti sa ii taie piciorul.

L-am ajutat cat de mult am putut, muncesc de patru ani, dar acum am ajuns intr-o situatie critica. Pretul de pornire al licitatiei este de la suma de 800 de euro, iar toti banii pe care-i obtin vor merge catre fratele meu de 32 de ani”, a povestit Sebastian Ciercies, potrivit Cancan.ro.

Brasoveanul nu este la prima tentativa de acest fel, de a-si licita virginitatea. Cu cinci ani in urma, Sebastian isi dorea cu acei bani sa scape de datorii. Legenda impresionanta a celui mai vechi arbore din Romania

„Barbat, 29 de ani, Brasov. Constitutie atletica, brunet! Vand virginitate si rog seriozitate! Pret: de la 850 de euro (700 lire)! Nu este inclus transportul”, era anuntul lui Sebastian, cu cinci ani de zile in urma. Din pacate, insa, el a devenit subiectul glumelor din partea englezilor si nu a reusit sa isi vanda fecioria.

„Nu inteleg de ce nu am primit nici o oferta. Nu sunt Brad Pitt, dar nici urat nu sunt. Sunt sanatos, arat bine si speram ca pana acum sa primesc macar o oferta. Sunt putin dezamagit”, a mai povestit brasoveanul, cu cativa ani in urma.

Publicat: 23 iun. 2019, 11:52 Autor: madalina m. Ciao.ro
Pe aceeași temă