FRF NU o va sanctiona pe Anamaria Prodan pentru pumnul dat lui Dan Alexa. De ce impresara va scapa basma curata!

Publicat: 16 iul. 2019, 17:12 Autor: D. C. Vedete

Impresara in varsta de 46 de ani nu va da socoteala nimanui pentru gestul din weekend. Aceasta l-a batut pe Dan Alexa sambata.

FRF nu o va sanctiona pe Anamaria Prodan pentru pumnul dat lui Dan Alexa. Incidentul a avut loc sambata seara, dupa finalul meciului FC Botosani cu Astra Giurgiu. Cum Anamaria Prodan nu se afla pe lista intermediarilor înregistrați la Federația Română de Fotbal, FRF nu se va sesiza.

Pe scurt, impresara nu are functie pe stadion pentru ca FRF sa o sanctioneze. Anamaria Prodan a fost prezenta la meci in calitate de spectatoare, dupa cum sustin surse din Casa Fotbalului. In plus, sunt sanse mari ca Dan Alexa sa fie pedepsit, daca se demonstreaza ca a fost o rafuiala personala.

FRF nu o va sanctiona pe Anamaria Prodan

”Anamaria Prodan e considerată doar o spectatoare și nu poate fi sancționată de comisiile FRF pentru agresiunea împotriva antrenorului Dan Alexa. Cel mult, Alexa poate face plângere la Poliție împotriva ei”, au explicat pentru Libertatea surse de la Casa Fotbalului.

Anamaria Prodan nu e intermediar FRF

Cu toate ca asa se recomanda pe siteul ei, prodanmanagement.ro, ca ”Agent FIFA și impresar al celor mai importanti jucători din România”, Anamaria Prodan nu este intermediar inregistrat la FRF. Oficialii nu au mai acceptat-o deoarece sotul ei este antrenor si ar putea exista un conflict de interese intre cei doi.

”N-am mai vrut să-i acordăm licența deoarece soțul ei, Laurențiu Reghecampf, era antrenor la FCSB și exista conflict de interese. De fapt, conflictul de interese există și acum, chiar dacă Reghecampf antrenează în Emirate.

Anamaria Prodan si Reghe au divortat in secret?! Adevarul despre pumnul dat lui Dan Alexa a iesit la iveala

Ultima dată, Anamaria Prodan era înregistrată ca agent prin Anglia. Nu se știe cum. FRF nu poate să o oblige pe Anamaria să prezinte licența. E treaba părților, cluburi, jucători, antrenori care apelează la ea să le reprezinte într-un contract.

Anamaria Prodan nu este intermediar înregistrat în evidențele Federației Române de Fotbal, astfel aceasta nu se află sub incidența regulamentelor FRF”, au adăugat aceleasi surse.

Ce i-a zis Dan Alexa Anamariei Prodan, dupa croseul primit in gura! Impresara a spus tot adevarul VIDEO

Dan Alexa, de rasul colegilor

”Noi am putea să-l chemăm la comisii doar pe Alexa, să explice ce s-a întâmplat. Atât. I-am putea acorda și premiu fair-play, pentru faptul că nu a ripostat și nu a dat într-o femeie, care l-a lovit peste față”, sustin aceleasi surse despre acest incident.

Anamaria Prodan, aparitie de cosmar. Pielea ei arata ca a unei femei in varsta

Publicat: 16 iul. 2019, 17:12 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă