Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce l-a lovit pe Dan Alexa cu pumnul in gura VIDEO

Publicat: 14 iul. 2019, 09:44 Autor: Simona News 3

Scene incredibile surprinse ieri de fotografi, in care se vede cum Anamaria Prodan devine agitata si instiga la violenta.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce l-a lovit pe Dan Alexa. Pozele au fost suprinse de fotografi, dupa finalul meciului din Liga 1 dintre Astra si FC Botoşani, scor 2-2, cand s-a intamplat incidentul.

Astfel ca pe stadionul din Giurgiu, la primul meci al lui Dan Alexa la Astra, s-a intamplat ceva absolut socant. Alexa a fost asteptat de sexy-impresara si dupa ce au scot doua vorbe pe gura, Anamaria i-a dat un pumn in fata.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce l-a lovit pe Dan Alexa

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce l-a lovit pe Dan Alexa

Imaginile s-au raspandit rapid in toata presa din Romania dar inca nu se stie exact care e motivul incidentului, insa este clar ca ceva s-a intamplat intre cei doi, incat impresara a avut aceasta reactie.

„Adică? Am vorbit despre jucători, avem probleme cu lotul. Să fim serioşi. Am citit şi eu. Să fim serioşi. Despre fotbal, ceva? Sper să aducem repede doi jucători”, a declarat Dan Alexa pentru DigiSport, dupa ce imaginile s-au viralizat rapid.

„Am vorbit despre nişte jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasă şi vulcanică. La ce circ e în presă, iar sunt în prim-plan. Sunt obişnuită să fiu numărul 1 în presă şi în sport şi am simţit că îmi ia faţa Halep.

M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câştigat ea Wimbledon-ul… Glumesc. Am avut o discuţie despre două transferuri mai nereuşite. Atât. Nimic mai mult” a spus si Anamaria Prodan, potrivit Cancan.

Publicat: 14 iul. 2019, 09:44 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă