A murit si a ajuns in Rai, pentru 27 de minute! Mesajul socant scris de femeie cand si-a revenit

Publicat: 13 iul. 2019, 18:04 Autor: madalina m. Life

Femeia sustine ca a vazut cu ochii ei portile Raiului, dupa ce a fost in moarte clinica, timp de cateva minute.

Tina Hines sustine ca a murit si a ajuns in Rai, timp de 27 de minute. In acest rastimp, rudele si medicii s-au straduit sa o resusciteze, pentru ca ea nu mai prezenta semnele vitale. Desi a fost dusa de urgenta la spital, specialistii au fost rezervati in legatura cu sansele ei de supravietuire.

Cand si-a revenit si se afla pe patul de spital, ea a cerut o foaie si un pix, pentru a descrie cele vazute. Pe hartie ea a reusit sa mazgaleasca doar cuvintele „Este real”. Femeia sustine ca a vazut Cerurile, dupa ce a intrat in stop cardio-respiratoriu. Femeia asta a fost in IAD!

A murit si a ajuns in Rai, pentru 27 de minute

A murit si a ajuns in Rai, pentru 27 de minute!

Inima ei s-a oprit pentru aproape jumatate de ora. Prima data a fost resuscitata de catre familie, dar a intrat iarasi in stop cardiac. A mai fost restabilizata de alte sase ori inainte sa ajunga la spital, si de catre paramedicii care au sosit de urgenta la locuinta ei.

Cei dragi au intrebat-o mai multe despre respectivul mesaj, scris cand era pe patul de spital. La acea vreme, ea doar a dat din cap, in semn de confirmare. Tina Heines este trecuta de varsta de 50 de ani si crede mai mult ca niciodata in existenta lui Dumnezeu.

Originara din Phoenix, in statul american Arizona, Tina a facut infarct in luna februarie din 2018. Se pregatea de o plimbare pe munte, impreuna cu Brian, sotul sau. Femeia s-a prabusit din senin, spre socul barbatului.

La spital, aceasta a fost intubata, dar si-a revenit in mod miraculos, a povestit familia acesteia. Ea a inceput sa scrie pe o bucata de hartie ce i-a fost inmanata la scurt timp. Tocmai pentru ca nu putea vorbi din pricina faptului ca era intubata, ea a scris mesajul prin care a confirmat ca a vazut Raiul.

„A fost atat de real, culorile erau atat de intense!”, a mai completat femeia din Arizona. Ea a descris o figura despre care crede ca ar fi putut fi Iisus, care statea in picioare in fata unor porti negra. In spatele sau era o lumina stralucitoare si foarte galbena. Intreaga poveste a fost facuta publica de catre nepoata femeii. Impresionata de toate acestea, tanara si-a tatuat mesajul scris de Tina pe incheietura mainii sale drepte.

sursa: metro.co.uk

Carmen Hara, dezvaluire socanta: „Am avut moarte clinica”

Publicat: 13 iul. 2019, 18:04 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă