Soția unui artist din România, în moarte clinică. Cum a revenit la viață după 45 de minute: „Pe masă era trupul meu, eu eram deasupra”

Publicat: 23 mart. 2023, 13:09 Autor: Dora Bazavan Vedete

Soția lui Mihai Onilă, Laura, a avut parte de o experiență la limita dintre viață și moarte.

În urma unui teribil accident de mașină suferit acum 5 ani, la Budapesta, Laura Onilă a ajuns de urgență la spital. A avut septicemie, apoi a intrat în moarte clinică, dar Dumnezeu a făcut o minune și a vrut ca ea să supraviețuiască și să rămână în viață. Ce a trăit ea însă este demn de lumea misterelor. În emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, soția artistului a oferit mai multe detalii despre toată experiența avută și despre ceea ce s-a întâmplat cât timp ea a fost în moarte clinică. E vorba de experiențe paranormale dar și de faptul că Laura a știut ce urmează să se întâmple și a vizualizat la un moment dat și accidentul de mașină care urma să aibă loc.

Soția unui artist din România, în moarte clinică

În 2018, pe 18 iulie, ne pregăteam să venim în vacanță în România. Soțul (n.r. fostul soț) se grăbea și nu păstra distanța, deși l-am rugat să fie atent. Bineînțeles că m-a ignorat. Undeva în Ungaria simțeam că va fi impactul. Cu ceva vreme înainte am simțit că va fi impactul. Mi-am scos inelele și mi-am făcut un selfie. Nu pot să spun de ce am făcut asta. Dar eram pregătită și s-a întâmplat. Impactul nu l-am simțit fizic. L-am văzut pe undeva de deasupra. Nu am simțit nicio durere. Am văzut tirul cu care ne-am ciocnit și după mult timp am reintrat în trup. Nu simțeam nicio durere. M-am uitat dacă copiii sunt ok, fostul soț. Cred că mi-am pierdut conștiința, pentru că pierdusem foarte mult sânge. Între timp au venit cadrele medicale. M-au transportat la spital. M-au operat de urgență, dar într-un mod greșit. La 3 zile după operație am făcut speticemie. Aveam asigurare medicală”, a povestit Laura.

Cum a revenit la viață după 45 de minute

„După 3 zile am chemat un medic cu elicopterul din Belgia. M-a repatriat în Belgia. Acolo m-au operat de urgență. A durat 13 ore. Pierdusem mult sânge și cu speticemia, am făcut stop cardiorespirator. În timpul operației, practic, am ieșit din trup. Mă vedeam pe mine. Nu conștientizam nimic. M-am văzut pe masă, nu înțelegeam de ce sunt acolo. Vedeam medicii, cumva din lateral. Pe masă era trupul meu, eu eram deasupra.

Auzeam vocile medicilor ca prin apă, ca un ecou și conștientizam că sunt spiritul și m-am speriat. Aveam un string energetic care mă ținea legată de trupul meu. Exista o spirală de lumină. E o multitudine de imagini din viața trăită până atunci. Imaginile trec foarte repede, astfel că timpul de până atunci trece în câteva secunde. Îți vezi viața ca și experiențe din diferiți ani, diferite etape – chiar de când eram copil. Chiar vedeam imagini cu un alt trup. Știi că ești tu, dar nu recunoști acel corp, că ești legat cu acel string de trupul tău actual.

„Pe masă era trupul meu, eu eram deasupra”

Vedeam și alte entități dar nu știam să traduc acele entități și aveam țintă să merg spre ele, dar nu am aveam țintă să merg acolo. Am auzit vocea tatei. Mă striga, dar eu nu îi răspundeam. Abia a treia oară am auzit și atunci am conștientizat că am familie, copii. Coborârea a fost de la stânga către dreapta. Ieșirea din trup e atât de ușoară și liniștitoare, dar coborârea în trup e grea. E ca și când m-aș fi aruncat de la etajul 10 direct pe ciment. M-am trezit într-o cameră în care erau 2 grade. Am stat în moarte clinică 45 de minute.

Un medic mi-a spus: Unde ai plecat?

Un medic mi-a spus: «Unde ai plecat? Ne-am chinuit să te readucem la viață». Și în acea cameră am trăit o altă experiență. Aveam un medic care stătea nonstop. Camera avea o ușă metalică ce se deschidea cu card. Și s-a deschis ușa, deși nu o deschisese nimeni. Și a intrat tata. S-a așezat în spatele meu și simțeam cum îmi mângâie părul, șuviță cu șuviță. Apoi, după 24 de ore, am fost transferată în salon. Subiectul ăsta e destul de sensibil pentru mine și cred că pentru oricine care a experimentat ieșirea din corp. Poate oamenii consideră că ești nebun. Dar încerc, ușor-ușor, să povestesc experiențele mele, că ele sunt încă de la vârsta de 8 ani. Încă de atunci vedeam entități”, a mai uimit Laura Onilă atunci când și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele trăite pe pielea ei, lucruri care pentru un om normal pot părea totuși ireale.

Au sărbătorit un an de căsătorie

Laura și Mihai Onilă s-au cunoscut prin prisma meseriei lor, ca terapeuți, și au decis să sunt suflete pereche așa că au rămas de atunci împreună. S-au căsătorit anul trecut pe 19 martie, atunci când au făcut cununia civilă în Belgia, iar anul acesta au sărbătorit un an de căsătorie. Laura este o răsfățată căci Mihai îi gătește și îi face toate poftele.

Da, am sărbătorit pe 19 martie un an de căsătorie. Un an care a trecut atât de repede și atât de armonios că mai avem nevoie de câteva vieți împreună să ne bucurăm unul de celălalt.
Mihai îmi face mereu cadouri, parfumuri, pentru că mie îmi plac parfumurile florale, iar eu i-am dăruit, cu ocazia aniversării căsătoriei, o lampă cu poza noastră de la cununie”,
 ne-a mărturisit Laura Onilă, pentru Ciao.ro.

Și-au propus să își deschidă o școală spirituală

Laura și Mihai Onilă se înțeleg extrem de bine și pe zona profesională și se gândesc serios că atunci când revin în țară să își deschidă împreună o școală spirituală.

Ce ne dorim? Avem totul pentru noi dar ce ne dorim pentru ceilalți este să ajutăm oamenii să se cunoască! Vom face o școală spirituală în țară atunci când va fi timpul! Este visul nostru să-i ajutăm pe copii să își dezvolte vizualizarea culorilor chakrelor, pentru a se cunoaște pe ei, și adulților le vom preda radiestezie, reiki, perceperea energiei proprii și lucrul cu energia”, ne-a mai declarat Laura Onilă.

Publicat: 23 mart. 2023, 13:09 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×