Ovi, primele declarații după ce a făcut implicat într-un accident grav, în Corbeanca: ”Am fost proiectat 90 de grade spre București”

Publicat: 14 aug. 2021, 20:44 Autor: Dora Bazavan Vedete

Artistul a fost implicat, recent, într-un accident de mașină în comuna Corbeanca, de lângă București. Cântărețul este în afara oricărui pericol, însă mașina lui a suferit daune a căror pagubă se ridică undeva în jurul sumei de 5.000 de euro.

“Pentru vecinii din Corbeanca! Postez incidentul meu de joia trecută, pe seară, nu pentru a fi în centrul atenției pe Facebook, ci pentru a arăta cât de periculoasă este intersecția cu DN1, pe care noi îl traversăm zilnic în drum spre casă. O zonă extrem de expusă și unsafe! Când un începător de 18 ani întră cu 100 de km în tine (cu ochii în telefon) te bucuri că erai la volanul unui Volvo! Eu sunt OK, dar putea fi o tragedie dacă circumstanțele erau un pic altfel. Safe driving and keep the speed limit kidos!”, a fost mesajul postat de artist pe rețelele sociale.

Contactat de CIAO.RO, Ovi s-a declarat extrem de dezamăgit de traficul din zona Corbeanca dar și de educație rutieră din România.

A fost un incident foarte nefericit care a venit într-un moment de liniște, să spun așa, pentru că era spre seară. Eu, de obicei, nu merg repede și într-o zona, din păcate, foarte prost semnalizată, cu probleme în general, mai exact pe DN 1, înainte să vin spre casă, să fac stânga spre Corbeanca. Cei care stau în zona respectivă cunosc foarte bine zona și știu cât de complicat este să traversezi DN 1 pentru cei care vin dinspre munte, Ploiești etc.

Ori eu am tot așteptat să intru să fac stânga, l-am văzut pe acest individ care s-a dovedit a fi un băiat începător de 18 ani, și mi-a confirmat a doua zi,  că într-adevăr m-a văzut foarte târziu, deci probabil era cu ochii în telefon și nu am mai avut efectiv nicio șansă să traversez cei câțiva metri de carosabil. Și a intrat în mine, în partea dreapta, diin fericire pentru mine, dar la o viteză pe care a și spus-o pe loc atunci, de vreo 100 și ceva de km pe oră.

În urma impactului mașina lui s-a deteriorat foarte tare, iar eu, fiind totuși într-un SUV destul de greu, un Volvo, am fost proiectat 90 de grade spre București. Deci vă dați seama că impactul a fost foarte mare! Acum, cel mai important lucru este că nici e,l și nici eu, nu am avut vreo traumă fizică, că în momentul respectiv în intersecție nu mai trecea vreo mașină sau alte mașini sau, Doamne ferește, vreun biciclist, pieton, motociclist, că atunci toată povestea asta ar fi avut cu totul altă dimensiune și sper eu să fi învățat el ceva.

Eu am învățat încă o dată că, iată după ce locuiești în România, lucrurile nu sunt ca în Norvegia, și trebuie să fii atent la orice pas, la orice moment,  și de multe ori se întâmplă accidente chiar când te apropii de casă, nu? Dar în general, traficul în România, știm foarte bine, este extrem de  dificil. Eu pot să vă spun că din păcate, educația, în general, a celor care sunt în trafic este cum este. El fiind un copil, un băiat care tocmai a început să conducă, are exemple. Iar exemplul pe care l-am primit eu de la tatăl lui care a venit după ce am terminat seara la secția de Poliție…i-am urat sănătate, să aibă grijă și pe viitor să meargă și ei în zonele de intersecții să respecte viteza, la care taică-su, nu el, îmi  spune că el pe Magheru merge cu 120 de km pe oră. Iar dacă ăsta e nivelul de educație rutieră la noi, deocamdată, probabil nu o să scăpăm cu prima ocazie de genul ăsta de evenimente. Dar sunt ok. Paguba mașinii am înțeles că poate fi în jur de 5.000 de euro. Nu mai contează, sănătatea e cea mai importantă, restul nu are nicio relevanță în momentul ăsta!

În plus, și eu și foarte mulți rezidenți din zona respectivă suntem și dezamăgiți și revoltați de situația traficului de acolo pentru că  zona respectivă este extrem de aglomerată și chiar impune o altfel de regularizare a traficului acolo, nu știu, un sens giratoriu, un semafor, efectiv poate și desființată dacă nu altfel acea ieșire dinspre Corbeanca…”, ne-a declarat artistul.

 

 

Publicat: 14 aug. 2021, 20:44 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă