EXCLUSIV | Artistul din România care se laudă că o poate salva pe Celine Dion de boală: „Eu am posibilitatea să o vindec”

Publicat: 26 ian. 2023, 11:39 Autor: Dora Bazavan Vedete

Mihai Onilă și-a găsit liniștea pe care o caută în brațele soției sale, Laura. Artistul și terapeutul Mihai Onilă își trăiește viața la care a visat! tul se simte complet, împlinit și are acum viața mult visată. Mihai Onilă a povestit în exclusivitate pentru Ciao.ro cât de bine se înțelege cu soția lui. Cum își împart sarcinile în bucătarie, despre faptul că nu a renunțat să aibă împreună copii. Dar și de calitățile sale de vindecător! Mai mult decât atât, Mihai Onilă are atât de multă încredere în calitățile sale de terapeut încât crede că ar fi fost posibil ca el să o vindece chiar și pe Celine Dion!

Mihai, cum merge căsnicia cu Laura? Cât de bine? 

Ne merge foarte bine, din punct de vedere sufletesc, suntem din ce în ce mai împăcați cu noi înșine. Ne iubim ca în prima zi, ne armonizăm foarte bine și ne completăm de minune.

Am văzut că vă completați și în bucătărie, vă întreceți în gătit! Cine gătește cel mai bine și pregătește cea mai bună cină?

În bucătărie am stabilit împreună niște reguli cam clare deja, adică eu mă ocup de partea de dulciuri și de câteva mâncăruri pe care Laura nu le gătește cum ar fi ciorba din capete de pește pe care Laura o adoră, mâncare chinezească și libaneză la care mă pricep tot eu și în materie de dulciuri, clătite, gogoși sau cremșnit  iar ea face mâncărurile de zi cu zi.

Mihai Onilă își trăiește viața la care a visat!

Tu ești responsabil cu micul dejun la pat? 

Nu, Laura se ocupă de micul dejun și de cafeaua de dimineață.

De când te-ai căsătorit cu Laura și te răsfață așa, au scăpat kilogramele de sub control?

Din fericire încă sunt un om foarte activ fizic și mental și nu mă îngraș așa ușor chiar dacă acum sunt mai liniștit și mai fericit ca oricând.

Ce îți place cel mai mult la soția ta?

Faptul că ea are tot ce nu am eu iar eu am tot ce nu are ea. Adică suntem ca două jumătăți de cerc cu laturi inegale pe partea de interior care, când se întâlnesc formează un cerc perfect.

Știu că Laura spunea că și-ar dori un copil cu tine! 

Da încă își mai dorește un copil dar fiecare dintre noi a trecut printr-o perioadă de vindecare, fiecare dintre noi fiind scos dintr-o relație mai veche care bineînțeles că a lăsat urme, dar timpul potrivit pentru un copil, cu voia divină sigur va veni.

V-ați gândit cumva la posibilitatea unei adopții?

Nu, încă nu. Amândoi suntem perfect sănătoși din toate punctele de vedere ca să putem avea un copil.

Te mai vezi tată din nou? 

Bineînțeles că da!

Cum merge businessul cu salonul de terapie și masaj din Belgia? 

Nu merge extraordinar dar merge atât cât să putem trăi. Nu ne dorim să fim cei mai bogați oameni din lume ci să fim de un real ajutor tuturor acelor oameni care sunt deschiși și pregătiți să vină către noi.

Avem rezultate de necontestat în ceea ce facem în materie de sănătate cu toți oamenii care au ajuns la noi. Nu avem nici măcar o plângere că cineva nu și-ar fi rezolvat problema cu care a ajuns la noi.

Se consideră un adevărat vindecător

La un moment dat spuneai că e posibil să reveniți definitiv în București! V-ați răzgândit?

Nu, nu este nici un fel vorba de ceea ce am gândit sau dacă ne-am răzgândit în această problemă, aici totul ține de Acceptul Divin și așa cum l-am primit când a fost să plec către Belgia la fel va veni răspunsul să ne întoarcem în țară când va fi momentul. Pot cu certitudine să îți spun că în țară e nevoie de vindecători reali și de oameni care să ajute la sănătatea românilor și că nu va dura mai mult de 2 sau maxim 3 ani ca să revenim în țară definitiv.

Prin prisma talentului cu care ai fost înzestrat, tu poți vedea lucrurile în perspectiva, în viitor! Cum crezi că va fi anul 2023 pentru români? 

Pentru cei care gândesc că nu pot și că nu au, va fi foarte greu iar pentru aceea care au credința că Dumnezeu le va da tot ceea ce au nevoie fix așa va fi, vor primii tot ceea ce au nevoie. Bineînțeles că este nevoie de implicare cu toată ființa în a-ți menține Credința iar dacă nu o ai, acolo chiar vor fi probleme destul de mari.

Pentru tine și familia ta cum a început acest an? Te-ai regăsit? 

Personal da, am făcut schimbări foarte mari, am hotărât că anul acesta voi face doar ceea ce simt să fac și ceea ce mi se spune că trebuie să fac, adică mă voi ocupa mult mai mult de terapii și masaje, conlucrând astfel la îmbunătățirea situației tuturor acelora care au rătăcit cumva drumul bun sau cel al sănătății într-un fel sau altul.

„Am posibilitatea să o vindec chiar și pe Celine Dion!”

Ești în cea mai bună perioadă a ta, sufletește vorbind? 

Da, pot spune că acum cu câteva zile înainte de a împlini o frumoasă vârstă, mă simt excelent și super pozitiv. Cu credință totul va fi minunat de bine.

Ce iți doreșți pentru tine de acum încolo pe plan profesional?

Să devin VINDECĂTOR… iar asta are multe subînțelesuri, un adevărat vindecător este mult mai mult decât un terapeut sau un coach sau un ghid.

Deci îmi voi urma calea trasată de bunul Creator și asumată de mine cu toată ființa mea alături de partenera mea de viață care în același domeniu deține tot ceea ce nu am eu,  mai exact suntem o echipă imbatabilă în ceea ce privește orice fel de problemă pe care o poate avea un om în această viață.

Apropo de vindecător, eu am posibilitatea să o vindec chiar și pe Celine Dion, din păcate ea și-a asumat să treacă prin această suferință.

Publicat: 26 ian. 2023, 11:39 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×