Adevăratul motiv pentru care Mihai Onilă s-ar întoarce de urgență în țară! “Nu sunt încă vacă…” Ce schimbări se anunță în viața artistului!

Publicat: 31 ian. 2022, 18:06 Autor: Dora Bazavan Vedete

Stabilit de ani buni în Belgia, Mihai Onilă se gândește serios să se reîntoarcă înapoi în România!

Ce l-a supărat și l-a determinat pe fostul membru al trupei Axxa să ia această decizie, se pare că are legătură cu niște legi din Belgia care deocamdată nu s-au concretizat.

“Schimbări foarte bune și pozitive se anunță anul acesta în viața noastră! Cu Laura totul merge foarte bine. Există posibilitatea, pe viitor, din cauza unor legi pe care belgienii vor să le adopte să ne întoarcem în țară dar nu e nimic sigur. Deocamdată suntem bine așa cum suntem, totul merge minunat. Dacă ne întoarcem în țară, bineînțeles că ne întoarcem cu tot cu cabinet, cu studio muzical, cu tot ce avem noi, cu tot ce știm să facem, către acasă. Din februarie se propune către vot o lege a cipării în Belgia, eu nu sunt de acord să fiu cipat, nu sunt vacă, nu sunt animal, sunt o entitate, sunt un om, m-am născut liber și așa vreau și să ies de aici, liber. Ca atare, consider că nu sunt de acord cu asta, de aceea mă gândesc să mă întorc în țară!”, a mărturisit Mihai Onilă în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

“Adică la tot ce există online trebuie să fie cipare, că ai un cont la o bancă, că vrei să intrii pe Facebook, habar nu am ce, atâta timp cât ești pe teritoriul lor să fii cipat ca o vită, un cip cu care să îți dea voie să te duci la bancă, să mănânci, să trăiești, să îți câștigi pâinea, să îți plătești taxele, etc!”, a mai completat el.

Cât despre relația lui frumoasă pe care o are cu Laura Drăgan, Mihai Onilă a mărturisit că ei doi urmează să se căsătorească curând. “Ne-am gândit să ne căsătorim legal aici în Belgia, vorbim doar de Primărie, deocamdată lipsesc niște acte, ar trebui să ne întoarcem în țară pentru un certificat și ne-am propus să venim curând în țară pentru asta. Ne vom uni destinele legal în Belgia și probabil că în țară vom face nunta! Eu și Laura avem același semn din naștere în talpă. Nu mâncăm carne amândoi, avem tot felul de obiceiuri pe care le facem împreună, nu fumăm, nu bem…Suntem total compatibili. Părul meu și-a recăpătat din culoare, nu mai sunt la fel de alb cum eram. Aș putea să spun cu mâna pe inimă că Laura face în așa fel încât să devin mai tânăr!”, a mărturisit Onilădespre relația pe care o are și care îi înfrumusețează sufletul.

 

 

Publicat: 31 ian. 2022, 18:06 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă