Adriana Trandafir a fost în moarte clinică: ”Eram pe o aripă de fluture și m-a făcut să nu-mi fie frică de moarte”

Publicat: 03 Feb. 2020, 10:28 Vedete

Actrița Adriana Trandafir a fost în moarte clinică atunci când avea vârsta de 33 de ani.

De când a fost, la propriu, la un pas de moarte, viața actriței Adriana Trandafir a suferit o transformare de 360 de grade. De atunci, Adriana Trandafir a devenit mult mai încrezătoare, mai puternică și mai dedicată, trăind fiecare clipă cu emoție și iubire.

“Am avut un drum foarte plin de tot felul și de povești. M-a făcut să înțeleg că se poate întâmpla oricând și oricum, nu-mi mai e frică de moarte. Trecerea de aici Dincolo și cât am stat acolo sus pentru mine a fost poate cea mai armonioasă perioadă a mea. Eram pe o aripă de fluture și m-a făcut să nu-mi fie frică de moarte și să nu o aștept ca pe ceva îngrozitor și că întoarcerea a fost cu un scop”, a spus Adriana Trandafir în cadrul unei emisiuni TV, scrie Cancan.

Mai mult decât atât, Adriana Trandafir a mai mărturisit că muncește încă de când era mică: ”De la 4 ani muncesc și nu mi-e rușine să spun. Când trăiești la țară, trebuie să ai grijă de familie, de casă, de animale, de curte. Știi ce fericită eram atunci când eram nefericită? Copilăria este altfel la țară și mai ales când situația materială nu era atât de bună încât să ne putem permite să nu ne implicăm cu toții în treburile familiei, în sfârșit, mie îmi pare bine că s-a întâmplat așa, sunt fericită”.

Publicat: 03 Feb. 2020, 10:28 Vedete
Pe aceeași temă