Adriana Trandafir a fost în moarte clinică: ”Eram pe o aripă de fluture și m-a făcut să nu-mi fie frică de moarte”

Publicat: 06 mart. 2023, 10:28 Autor: Camelia Vedete

Actrița Adriana Trandafir a fost în moarte clinică atunci când avea vârsta de 33 de ani.

De când a fost, la propriu, la un pas de moarte, viața actriței Adriana Trandafir a suferit o transformare de 360 de grade. De atunci, Adriana Trandafir a devenit mult mai încrezătoare, mai puternică și mai dedicată, trăind fiecare clipă cu emoție și iubire.

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică

“Am avut un drum foarte plin de tot felul și de povești. M-a făcut să înțeleg că se poate întâmpla oricând și oricum, nu-mi mai e frică de moarte. Trecerea de aici Dincolo și cât am stat acolo sus pentru mine a fost poate cea mai armonioasă perioadă a mea. Eram pe o aripă de fluture și m-a făcut să nu-mi fie frică de moarte și să nu o aștept ca pe ceva îngrozitor. Și că întoarcerea a fost cu un scop”, a spus Adriana Trandafir în cadrul unei emisiuni TV, scrie Cancan.

Mai mult decât atât, Adriana Trandafir a mai mărturisit că muncește încă de când era mică. ”De la 4 ani muncesc și nu mi-e rușine să spun. Când trăiești la țară, trebuie să ai grijă de familie, de casă, de animale, de curte. Știi ce fericită eram atunci când eram nefericită? Copilăria este altfel la țară și mai ales când situația materială nu era atât de bună încât să ne putem permite să nu ne implicăm cu toții în treburile familiei. În sfârșit, mie îmi pare bine că s-a întâmplat așa, sunt fericită”.

Povestea neștiută a mamei Adriana Trandafir

Adriana Trandafir este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Iar aparițiile ei cu zâmbetul pe buze de pe scenă au mascat suferințe nebănuite trăite de-a lungul vieții.

Poate că cea mai grea încercare prin care a trecut Adriana Trandafir a fost momentul în care a rămas fără primul ei copil. Fiul ei, Ștefan, din primul mariaj, i-a fost „smuls” din brațele de mamă. Pe când băiatul avea vârsta de doar 7 ani.

Aflată departe de casă, în competiția de la „Asia Express”, actrița a avut un moment în care s-a lăsat copleșită de emoții. Și și-a adus aminte de momentul dureros în care a rămas fără custodia copilului ei.

Adriana Trandafir și-a deschis sufletul în fața fiicei sale, Maria Speranța, alături de care a făcut echipă în competiția din Asia. Făcând mărturisiri pe care până de curând le-a ținut ascunse în inima ei de mamă.

Primul copil i-a fost „smuls” din brațe când avea doar 7 ani

„M-am trezit emoționată și s-a deschis la mine un sertar pe care îl tencuisem într-o criptă. Și n-aș fi vrut să vorbesc despre lucrul ăsta niciodată. Voi nu aveți nevoie de actrița Adriana, ci de mama Adriana, care câteodată nu a fost alături de voi. De multe ori. Știi că tu ai apărut când credeam că viața mea nu mai are niciun rost.

Mă gândesc tot timpul la Ștefan. Când erai mică, tu nu mă întrebai de Ștefan. Știai că e un frate, știai că îl vizitam din când în când cu tine, câteodată, când puteam. (…) Ștefan e sufletul meu și e fratele tău și cred că e singurul cadou pe care am putut să vi-l fac: să fiți împreună frați.”, a declarat Adriana Trandafir la Asia Express, cu ochii în lacrimi.

Pentru Adriana Trandafir lovitura a fost cu atât mai mare, cu cât, propriul ei tată și-a ajutat primul soț să câștige custodia copilului ei.

„Când l-am văzut pe tata la proces, când a venit martor împotriva mea, ca să-mi ia copilul, și a spus că nu sunt în stare să-l cresc. Și mi l-au luat pe Ștefan. Am crezut că viața s-a terminat pentru mine”, a completat Adriana Trandafir la „Asia Express”.

Adriana Trandafir a devenit a doua oară mamă la vârsta de 45 de ani

În ciuda neînțelegerilor din trecut, Adriana Trandafir a reușit să lege o relație apropiată cu fiul ei, Ștefan Bogrea, acum în vârstă de 30 de ani.

Bărbatul este de meserie avocat și profesor de drept internațional și, chiar dacă a fost crescut de tatăl lui de la vârsta de 7 ani, acest lucru nu l-a rupt definitiv de mama lui.

La vârsta de 45 de ani, Adriana Trandafir a născut cel de-al doilea copil al ei, pe Maria Speranța.

Tânăra în vârstă de 20 de ani este studentă la Haga și îi seamănă mult mamei sale. Una dintre cele mai mari provocări a fost, de altfel, să iasă din umbra îndrăgitei actrițe. Cele două au o relație extrem de apropiată, dovadă că formează o echipă și în competiția „Asia Express”.

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul ca să fie admisă la facultate, Maria Speranța a avut de completat un chestionar.”, a spus Adriana conform demamici.ro.

Publicat: 06 mart. 2023, 10:28 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă