Adriana Trandafir, complet schimbata la 62 de ani. Tineretea dificila si-a pus amprenta asupra ei

Publicat: 01 Jul. 2019, 12:07 News 3

Una din marile actrite din Romania a avut parte de o tinerete extrem de chinuita.

Adriana Trandafir, complet schimbata la 62 de ani. In prezent, indragita actrita intrepreteaza rolul Linei in serialul „Fructul Oprit”, difuzat de Antena 1.

Vedeta a marturisit ca a copilarit la tara foarte multi ani iar acolo a invatat sa se descurce singura inca din primii ani de viata. I-a fost de mare ajutor acest lucru mai tarziu, fiind si locul unde a capatat incredere in Dumnezeu.

Adriana Trandafir, complet schimbata la 62 de ani

Adriana Trandafir, complet schimbata la 62 de ani

„În familia mea, ciudat, suntem trei generații. Eu, care am copilărit la țară, soțul, cu cheia la gât, care a copilărit în lift, și copiii mei, care au copilărit la mall.

Faptul că a mcopilărit la țară, că prin rădăcini mi-am luat forța țăranului român și încrederea în Dumnezeu…Și, de ce nu, cei șapte ani de acasă, care au devenit speciali, deoarece au fost grei și m-au învățat să mă descurc în viață” a spus actrita potrivit stirimondene.fanatik.ro.

Atunci cand a pierdut custodia fiuluui ei, Stefan Bogrea, a fost un moment de cumpana pentru ea pe care l-a depasit cu mare greutate: „Am rămas atunci singură, fără băiat și părăsită de tatăl meu, care a plecat din Tribunal la braț cu fostul meu soț” a spus aceasta in urma cu multi ani.

Aceasta a mai declarat ca nu stie daca ar schimba ceva din trecut, daca ar avea ocazia: „Nu știu dacă aș putea schimba…Aș fi făcut în așa fel încât măicuța mea să nu moară niciodată.

Mi-aș dori acum să-i pot spune cât de mult am iubit-o, cât de mult a însemnat pentru mine și, în același timp, să-i mulțumesc că moartea ei a făcut din mine un copil responsabil” a continuat aceasta.

Publicat: 01 Jul. 2019, 12:07 News 3
Pe aceeași temă