Fiii Adrianei Bahmuteanu, in pericol de moarte? Imaginile socante au revoltat-o: ‘Inconstientul asta le pune viata in primejdie’

Publicat: 20 iul. 2019, 10:20 Autor: D. C. News 3

Vedeta si-a pierdut copiii in urma cu cateva luni. Micutii au primit resedinta permanenta la tatal lor acasa si ea ii vede bilunar.

Fiii Adrianei Bahmuteanu, in pericol de moarte? Vedeta Antena 1 a publicat o serie de imagini ingrijoratoare pe contul ei de Facebook. In ele apar fiii ei, Maximus Mihai și Eduard Gabriel, care trec strada alaturi de un barbat.

Din mesajul postat de vedeta pe contul ei, reiese ca barbatul ar fi un angajat de-al lui Silviu Prigoana, fostul ei sot. Se pare ca el e barbatul care trebuie sa ia copiii de la ea, cand weekendul se termina. Si tot el ii aduce la ea, cand e dreptul Adrianei Bahmuteanu sa isi vada copiii.

Fiii Adrianei Bahmuteanu, in pericol de moarte?

Dar se pare ca barbatul, aflat la o varsta inaintata, ii invata pe micuti sa treaca strada printr-un loc nepermis. Adriana Bahmuteanu e furioasa pentru ca angajatul sotului ei pune viata fiilor sai in pericol. Imaginile publicate graiesc un adevar trist.

„Teoretic, individul din imagini e un adult responsabil, cu capul pe umeri, plătit gras ca să aibă grijă de copiii mei și să-i transporte în siguranta pe unde e nevoie.
In realitate însă inconștientul asta le pune viata în pericol ori de câte ori vine sa ii ia de la mine de acasă, în ciuda faptului ca l-am atenționat de o mie de ori sa nu mai traverseze neregulamentar, ci pe la trecerea de pietoni, aflata cam la 100 m distanta. Dar deh, e greu…

Cum sa mai vorbim de educație, cum sa înțeleagă un copil ca e mai bine sa traverseze pe zebră, ce-i aia pericol… Povesti!!!

Magda Vasiliu o ataca pe Adriana Bahmuteanu! E scandal intre cele doua vedete

In imagini se vede cum individul(șoferul fostului meu soț) face slalom printre mașini și cum unul dintre băieți se uita cam speriat la autoturismele în mișcare. Ceea ce pe umflatul indolent nu-l mișcă mai deloc!!! Nici măcar burta aia mare ca o piftie nu-i tremura!!! De ce sa o ia pe la trecere când știe ca probabil niciun șofer nu va face imprudenta sa lovească un copil nevinovat, ce traversează printr-un loc nepermis, fie și cu un ditamai nesimțitul de mana…”, a scris Adriana Bahmuteanu pe Facebook, in urma cu 3 zile.

Scandalul dintre Adriana Bahmuteanu si Magda Vasiliu continua! Adriana i-a dat cea mai dura replica de pana acum

Adriana Bahmuteanu isi vede copiii bilunar

„Custodia este comună, dar domiciliul copiilor s-a stabilit la mine. Copiii sunt la mine din decembrie, s-au văzut cu mama lor pe 2 martie, când le-am zis eu să îi facă niște felicitări. În 90 de zile, au vorbit cu mama lor la telefon de 54 de ori, deci din două în două zile”, a declarat Silviu Prigoană, la emisiunea Agenția VIP (Antena Stars).

Adriana Bahmuteanu, probleme dupa operatie. Ce s-a intamplat cu aceasta

Publicat: 20 iul. 2019, 10:20 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă